Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
30-as éveik elején járó férfiak?
Őt megkérdezted esetleg?
Hogy derült ki?
Elmondta, vagy lebukott?
Tudni, honnan ismerte a fazont?
ez a sztori hátborzongatóan ismerős az enyémre.. :D
bár remélem hogy nem te vagy az.
szóval mivel női vélemény is érdekel, én a szeretőt nem "választottam".
én nem kerestem, hanem így alakult, hogy egy idősebb kezdett érdeklődni irántam.
sokkal többet nem tudott "adni" , esetleg jártasabb volt abban, hogy egy nőnek nem csak addig van igénye figyelemre, míg meg nem kapod, hanem utána is tőrödni kell a lelkével, bókolni, kedveskedni kell.
ja hát kicsit szomorú, hogy ezt egy olyan ember is meg tudta tenni, aki egyértelműen csak a szexre hajtott, de a saját párom nem, aki meg elvileg "szeret".
nálunk már problémák voltak, amikről hiába akartam beszélni, üres fülekre találtam. én próbáltam rendbehozni, javítani a kialakult helyzeten, de ez egyoldalú volt. elengedni viszont nem mertem, nem akartam, mert szerettem.
nem volt gerinces lépés, de már annyira a béka segge alatt volt az egom, önbecsülésem, annyira el volt hitetve velem, hogy én vagyok a szar, hogy beadtam a derekam, mert jó volt kicsit érezni az ellenkezőjét is, hogy igenis jó vagyok és nem csak neki, másnak is...
jöhetnek az itélkező kommentek, hogy mekkora ribi vagyok. mindenki követ el hibákat az élete során, én is követtem el, mert jobb lett volna kilépni a kapcsolatból, nem kikacsingatni. de mindenki a saját hibájából tanul ugyebár.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!