Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kerdesekkel teli kérdése:
Szerinted mi szamit megcsalasnak?
Figyelt kérdés
2020. szept. 20. 12:32
2/14 anonim válasza:
Az, amit a két fél a kapcsolat elején megbeszél, hogy annak tart.
3/14 anonim válasza:
Megragadnám az alkalmat hogy leszögezzem, nincs érzelmi megcsalás.
4/14 anonim válasza:
Számomra már az is megcsalás, ha mással csókolózik.
5/14 anonim válasza:
Minden, amit a partner annak tart
Nálam minden annak számít amiről sunnyogni meg magyarázkodni kell. A sexcamtól/sexchattől kezdve a csókon/szexen keresztül egészen addig, hogy az illető arról csöpög valakinek, hogy ha szingli lenne, mennyire lenne vele.
Nekem minden olyan ellenkező nemű felé történő közeledés megcsalás, ami rám nézve megalázó...
6/14 anonim válasza:
Nekem az, ha érzelmeket fűz más nőkhöz. Azzal szexel akiver akar, én is, de ha érzelmek is vannak, az már gáz.
7/14 anonim válasza:
Ami az adott kapcsolatba már nem fér bele... ez mindenkinél más és más. Teljesen máshol vannak a határok egy "normál" kapcsolatban és máshol egy nyitottban. Megbeszélitek, de ha ismered a párod, tudod hogy gondolkozik, mivel bántanád meg (ha nem akkor meg miért vagytok kapcsolatban) akkor amúgy is pontosan tudod, érzed mi esne rosszul a másiknak, mit tekintene félrelépésnek.
8/14 anonim válasza:
az, amit nem tennél meg, ha ott lenne a párod
9/14 anonim válasza:
8-as nagyon jót írt. Én pl. a férjem szeme láttára zuhantam bele valaki karjába, akibe évek óta szerelmes vagyok. És nem csaltam meg ezzel a tettemmel a férjemet, akivel évek óta csak a gyerek miatt vagyunk együtt, akkor se, ha nem kötök mindent az orrára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!