Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Minél régebbi a kapcsolat,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Minél régebbi a kapcsolat, annál jobban megbocsájtható a megcsalás?

Figyelt kérdés
Amikor tizen-, huszonéves voltam teljesen kizártnak tartottam, hogy megtudnám bocsájtani, ha a párom megcsalna. Egyszerre arra gondoltam, hogy azonnal szakítanék vele. Jelenleg 34 éves vagyok, 2 éve vagyok férjnél. Nincs gyerekünk, nem is tervezünk (nekem nem lehet), a férjemnek van az előző házasságából 2 gyereke. Teljesen jól megvagyunk így mozaik családként. A minap szóba került a munkahelyemen a megcsalás téma. Fiatal kolléganők persze egyszerre azt mondták, ha a párjuk megcsalnák őket akkor egyszerre szakítanának. Nálunk szerencsére tudomásom szerint nem volt megcsalás és a férjem is elég monogám típus, az előző házasságában az asszony lépet félre és ő megbocsájtotta volna neki... Nem értettem, de ennyi idős fejjel és 2 év házasság után arra kellett ráeszmélnem, hogy egyetlen botlás miatt nem rúgnám fel a házasságomat. Ti hogy vagytok ezzel? Légyszíves életkort és családi állapotot is írjatok. Köszönöm. 34/N

2020. szept. 18. 21:55
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
72%
Te nem magadról/erzeseidrol mondtál (csak) véleményt, hanem másokról. Szíved joga fekete - fehéren látni a megcsalást, de ahhoz nincs, h más véleményét /döntését /életét megítéld. Csak ez ellen hákliztam.
2020. szept. 18. 23:11
 22/27 anonim ***** válasza:
81%

Ha valóban 1 botlás volt akkor valószínűleg megpróbálnám menteni a kapcsolatot, abban az esetben ha szeretném és túl tudnék lépni a csalódottságon.Nyilván ezt max akkor tudná az ember, ha ilyen cipőbe lenne.Mivel nem vagyok, így nem tudom, mire volnék képes, mire nem.Viszont az ismeretségi körömbe általában azt látom, hogy a félrelépések nem egy ,,megbotlásként" derülnek ki, hanem hosszabb ideje tartó viszonyok lepleződnek le.Ott meg nem sok mesélni,magyarázni való van, mert évekig megbotlani erős túlzás:D

Szóval ha szó szerint 1 alkalomról volna szó, akkor próbálnék tenni a kapcsolatomért, ha viszony volt, akkor nem.

39N

2020. szept. 18. 23:20
 23/27 anonim ***** válasza:
81%

Nem hiszek már a mesékben, a csodában és a megváltozásban sem. Egyszer elnéztem, visszaélt vele. Azzal, hogy vele maradtam, csak azt mutattam meg beki, hogy belém törölheti a lábát a jövőben is.Meg is tette az első adandó alkalommal. Elváltam tőle. Sosem bántam meg ezt a lépést. Nálam nincs bocsánat, elnézés egyetlen félrekefélésre sem. Sőt kifejezetten undorítónak találom, hogy egyáltalán hozzáérjek 1 órával, 1 nappal, 1 héttel, 1 hónappal más nő(k) váladékai után. Bizalom, gusztus oda van ilyen tett(ek) után. Akinek ez megy lelke rajta, ő problémája. Én viszont nem vagyok többé a lábtörlője senkinek.Sem gyerek, sem közös múlt, sem anyagiak miatt. És nem hiszem el, hogy valaki többet nem megy félre. Megy az, csak ügyesen csinálja, hogy ne derüljön ki soha, vagy csak később. És sokan sikeresen is űzik az ipart. A naiv párjuk nem is sejt semmit. Mindenki tudja, sejti, csak ő nem.

Lehet rámhúzni mindenféle negatív jelzőt, de ebben soha többé nem engedek senkinek sem.Egyetlen egy ilyen, és onnan már nincs jövőnk az illetővel. Nem vagyok kenyérre kenhető ember semmilyen formában. Nálam minden tettnek van következménye. És a félredugás nem az egyszer elfelejtettem lehúzni a WC-t magam után kategória.

2020. szept. 19. 10:28
 24/27 anonim ***** válasza:
67%
21: akkor jó lenne, ha ezek az emberek is megtanulnának önkritikát és a párjuk felé is kritikát gyakorolni, nem pedig az én véleményemre csodálkoznának rá. Magasról teszek rá, kit mennyire bánt, ha egy rongynak tartják. Majd talán ha nem azt sugallaná a társadalom, hogy a langyos fosban kell dagonyázni, mert nyelni teljesen természetes és a házasság szent, hanem inkább egy erős véleménnyel azokat billentené ki az önsorsrontásból, akik képesek így élni, más világot élnénk. Én nem hiszek ebben a hímestojás bánásmódban. Igenis vegye észre minden megcsalt nő, hogy ha a férjének megbocsátgatja a szemétségeit, egy boldogtalan tetves lábtörlő lesz és így is fog megrohadni, ez pedig egyáltalán nincs rendben. Igenis érezze magát szarul mindenki, aki egy szar kapcsolatban van. Ha más miatt nem, akkor azért, mert a társadalom röhög rajtuk és a szolgamártír ostobaságukon. Én továbbra is érzékeltetni fogom ezekkel az emberekkel, hogy egy nagy nullák, amíg eltűrik ezt.
2020. szept. 19. 19:04
 25/27 anonim ***** válasza:
48%
A prostituáltakat megszólják, de ezek a nők pontosan ugyanezt teszik. Miért járna érte fejsimogatás, hogy a férjük farkáról nyalják le más nők hüvelyváladékát?
2020. szept. 19. 19:06
 26/27 anonim ***** válasza:
90%

Fiatalon pont igy gondoltam én is.

44 vagyok, válás után, bem félrelépés miatt.

Most nem tudom...

Ha lehetne róla beszélni és úgy érezném hogy jelentős részem volt benne, akkor átgondolnám. Nyilván nem mennék el a végsőkig, de valamiért úgy érzem, hogy nem a szakítás lenne az egyetlen út.

Fogalmam sincs el lehet e egy ilyenről feledkezni.

Viszont az elmúlt 20 év tapasztalata arra ösztönözne, hogy legalább megérteni próbáljam a helyzetet.

2020. szept. 20. 09:07
 27/27 anonim ***** válasza:
60%
23-as egyetértek veled amit egyszer elnézünk,megbocsájtunk azzal a másik fél az esetek nagy részében visszaél legyen szó megcsalásról vagy bármilyen más komoly dologról.Akármi is volt a megcsalás mögött érik majd az illetőt olyan csábítások,hogy félrelépjen és meg is teszi mert már érezte az ízét. És azt is jól mondod aznap vagy az azt követő időszakban azzal a szerszámmal amivel másokat rendezgetett és a másik nő szennye meg kitudja talán fertőző betegsége is rajta maradt ne engem rendezgessen.Ilyen alakkal soha többet nem tudnék lefeküdni rám vinne a saját teste,lelke szennyét. Ki tudja miket csinált a másikkal az ágyba vagy az ővele és hogy utána rám másszon,csókolgasson nagyon undorító.Vele lenni utána olyan undorító lenne mint ha egy meztelen csigával lennél.
2020. szept. 20. 09:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!