Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Minél régebbi a kapcsolat,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Minél régebbi a kapcsolat, annál jobban megbocsájtható a megcsalás?

Figyelt kérdés
Amikor tizen-, huszonéves voltam teljesen kizártnak tartottam, hogy megtudnám bocsájtani, ha a párom megcsalna. Egyszerre arra gondoltam, hogy azonnal szakítanék vele. Jelenleg 34 éves vagyok, 2 éve vagyok férjnél. Nincs gyerekünk, nem is tervezünk (nekem nem lehet), a férjemnek van az előző házasságából 2 gyereke. Teljesen jól megvagyunk így mozaik családként. A minap szóba került a munkahelyemen a megcsalás téma. Fiatal kolléganők persze egyszerre azt mondták, ha a párjuk megcsalnák őket akkor egyszerre szakítanának. Nálunk szerencsére tudomásom szerint nem volt megcsalás és a férjem is elég monogám típus, az előző házasságában az asszony lépet félre és ő megbocsájtotta volna neki... Nem értettem, de ennyi idős fejjel és 2 év házasság után arra kellett ráeszmélnem, hogy egyetlen botlás miatt nem rúgnám fel a házasságomat. Ti hogy vagytok ezzel? Légyszíves életkort és családi állapotot is írjatok. Köszönöm. 34/N

2020. szept. 18. 21:55
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
75%

Soha nem tudnék egy megcsalás után ugyanúgy nézni a párom szemébe.

Akkor sem ha 20 éve vagyunk együtt.

Soha többé nem tudnék megbízni benne.

A szerencsétlenek maradnak együtt.

Ismerek egy ilyen férfit 24 éve házasok a felesége 6x csalta meg ráadásul hosszú ideig tartó szeretői kapcsolatai voltak, a férj mindet megtudta de maradt vele.

Tuti nincs köze ahhoz, hogy a nő jól keres kB 3x annyit mint a férj és a férj mindent megkap...

2020. szept. 18. 22:27
 12/27 anonim ***** válasza:
82%
Szerintem igen. Pláne, ha egyébként jól megvannak és összeköt a sok közös év, esetleg ilyen olyan érdekek... Szerintem rosszul gondolja az, aki azt hiszi, hogy csak a rossz kapcsolatokban lehet megcsalás. Persze más egy szeretői viszony, meg teljesen más egy 18 éves házasságban egy részeg csók mondjuk. Nyilván egy 2-3 éves kapcsolatban ez nem így van. Azért is nem igazán érzik ezt át fiatalabbak, mert fogalmuk sincs milyen egy olyan hosszú házasságot fenntartani, mint amilyen hosszú az ő egész addigi életük.
2020. szept. 18. 22:29
 13/27 A kérdező kommentje:
Igazából az is érdekes, hogy ha a férfi lép félre, akkor ő mit szólna ha a nő ezt "visszaadná" neki... Nálunk most az én részemről lett volna arra lehetőség, hogy még a régi nagy-nagy szerelmemmel lefeküdjek. De engem valahogy nem vitt rá a "lélek". Pedig szexuálisan még mindig vonzónak találtam a csávót. De belegondoltam, hogy azért a pillanatnyi élvezetért , (amit pedig tuti biztos, hogy nem tudott volna meg a férjem) nem vagyok hajlandó azt kockáztatni hogy őt elveszítsem. Vannak nyilván nézeteltéréseink, de én őt választottam és kitartok mellette.
2020. szept. 18. 22:31
 14/27 anonim ***** válasza:
81%

Huu, de nagy szavak #10. És ha senki nem mondja el neked, pedig mindenki tudja? Szted hogy halsz meg? Mások szemében rongykent. Legalábbis olyan korlátoltak szemében, mint amilyen te vagy.

Nem kívánom neked ezt, de túl nagy a "pofád", és tudod, az ilyen hamarabb szarban lesz, mint gondolná... Ne ítélj, hogy ne ítéltess.

2020. szept. 18. 22:38
 15/27 anonim ***** válasza:
82%

"Minél régebbi a kapcsolat, "

AZt hittem, minimum 10-20 éves házasságról lesz szó, nem pedig friss két évesről :D

2020. szept. 18. 22:39
 16/27 anonim ***** válasza:
44%

14: szerinted ennyire nem ismerném azt az embert, akivel majdnem két évtizedet lehúztam? Szerinted nem közös annyira az életünk, hogy ne tudjak róla bármit, ha akarok? Hogy még az is feltűnjön, ha meglepetés ajándékot tervez, nemhogy egy megcsalás? Illetve, gondolod, hogy ennyire gyatra barátaim lennének, akik nem tudnák, hogy én is felnyomok mindenkit hűtlenségért a párjánál, mert ugyanezt elvárnám egy ilyen helyzetben? Na, akkor tényleg megérdemlem, hogy rommá legyek csalva. :))

Minden rongy ki tud állni magáért és tűzről pattant menyecskeként viselkedik, ha valaki közli vele, mennyire gyenge jellem, hogy a párja szemétségeinek tudatában is vele marad. Bezzeg a párja mellett fel sem bírja emelni a hangját, csak lapít és nyel. Ettől főleg iszonyatosan szánalmasak ezek a nők... A külvilág felé egyből fel vannak paprikázva és kiállnak magukért, gyakran még a partnerüket is vérmesen bevédik... Bezzeg az egyetlen emberrel szemben erre nem képesek, akivel tényleg erősnek kellene lenni. Mindenki megérdemli a sorsát.

2020. szept. 18. 22:46
 17/27 anonim ***** válasza:
79%
16 Elnézést, nem én írtam neked. De abban igaza van a másik hozzászólónak, hogy elég könnyen ítélkezel. A kotnyelesség sem feltétlenül erény. Az egy dolog, hogy te mit gondolsz mások életéről(amibe egyébként nem is láthatsz bele), de hogy kéretlenül beleszólsz mások dolgába az sem biztos, hogy nyerő taktika. Mielőtt becsmérelni kezdenél, én nem vagyok hűtlen, és tudomásom szerint a párom sem. Eddig egyszer tudtam meg egy páromról, hogy hűtlen volt, de őt elhagytam.
2020. szept. 18. 22:53
 18/27 anonim ***** válasza:
87%

Anya 38 évesen, majdnem 20 év házasság után adta be a válást, mert apám félrelépett. 2 gyerekkel maradt egyedül, a házban apám maradt, anya vett hitelre egy lakást. Gyakorlatilag nulláról kezdte, de nem alkudott (bocsájtott) meg.

33 éves vagyok, 16 éve vagyok a már férjemmel, de ha félrelépne, elhagynám.

2020. szept. 18. 22:56
 19/27 anonim ***** válasza:
60%

#16. Igen, mjndenki maga teremti a sorsát. Ezért nem értem, hogy milyen akapon tartod szánalmasnak ezeket a nőket? Neki ez így jó, ezt választja. Nem véletlenül. Vmit kap cserébe, ami neki fontos.

Szerintem nincs jogid senkit sem elitelni, meg bármi rissznak tartani. Lehet ő meg a te életed tartja szánalmasnak (anyagi, vagy a férjed miatt, akit papucsnak lát, mit tudom én még mi).

Nem, nem jó úton vagy. Nem jársz az ő mokaszinjában, ill. semmi jogod/közöd ítélkezni.

Jó hagyom is. Nem vagyunk egyformák.

2020. szept. 18. 22:57
 20/27 anonim ***** válasza:
61%

17 Megmondtam az első kommentemben is, nem tudok nem feketén-fehéren gondolkodni a megcsalás témában. Akinek ezzel baja van, ne adjon a véleményemre, szimpatizáljon azokkal, akik rugalmasak. Elvégre, nem velem van együtt és nem is vagyunk barátok, mert ilyen emberrel úgysem lennék jóban, mert csak lehúz.

Mindenkinek más fér bele. Én az első mással folytatott erotikus levelezésnél és az első pofonnál felállós és távozós típus vagyok. Van, amiben tudok kevésbé drasztikusan gondolkodni, de ebben nem. Aki velem van, az ezt elfogadta. A többiek nem érdekelnek, ahogy ez az ember sem, aki itt háklizik nekem a véleményem miatt.

2020. szept. 18. 22:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!