Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsalàsnak szàmît?
A megcsalás fejben kezdődik a fizikai "megvalósítás" már csak a folyamat vége. Attól hogy jóban van egy kolléganőjével még nem megcsalás, ha viszont érzelmeket is táplál iránta akkor már az!
S mi ez a duma, hogy "nem lenne szíve elhagyni"? B.meg, legyen már tartásod!!! Ha valaki ilyet vágna a fejemhez hogy csak ezért van velem akkor azonnal kitenném a szűrét - ne nézzen már csökkent cselekvőképességű gyereknek akinek kegyelemből kell pátyolgatni a lelkét.
Kérdező , én pl
monogám vagyok a megfelelő személlyel.
Ha ez van, amit a 12esben leírtál, azt én még egy hónapig se tűrném, sőt.
Hú mennyi dühös egyedülálló nő szólt már megint hozzá :)
Szóval a kérdező szerint a pasinak van egy nő barátja, akit kedvel, és biztos nincs semmi testiség, és nem hagyná el a párját. Itt meg hirtelen mindenki megcsalást kiált :)
A sok ideges hisztis megcsalt nő itt te jó ég!
Érzelmi megcsalás NEM LÉTEZIK!
Ezt csak a magatok fajta hülyék találták ki! Nézzetek inkább magatokba. Barátkozni se lehet már?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!