Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelemből tette?
Nem valószínű, hogy ilyesmit kitalálna bárki is, ha nem volt alapja, főleg nem évekig fennálló kapcsolatot.
A barátod a megszokáshoz ragaszkodik, nem hozzád, legalább is az én fogalmaim szerint a szerelem nem ilyen. Ebből hosszú távon semmi jó nem fog kisülni, hacsak nem vagy elfogadó, akinek ez akár nyitott kapcsolatként belefér.
Sosem tudom, h tényleg vannak ennyire naiv, tapasztalatlan emberek, vagy csak trollkodik valaki. :D
Ha nem trollkodás, akkor itt a válasz: igen, szerelemből kért meg, ugyanúgy, ahogy szerelemből csalt meg, és ugyanúgy, ahogy szerelemből nem volt annyira férfi, h elismerje, és ne tagadjon.
Menj hozzá.
Kedves kérdező! A megcsalós GY.K.-s témában nagyon sok a sértődött, dühös hozzászóló, aki nem bírja elfogadni, ha másnak a kapcsolata egy félrelépés ellenére is működhet. Ezt számítsd bele az itt olvasottakba.
Objektíven nézve abban igaza van a fentieknek is, hogy a hirtelen leánykérés általában a bűntudatnak, a félelemnek, vagy valami hasonlónak tudható be. Én a helyedben mindenképp várnék még, hogy előbb rendeződjenek a dolgok, ha egyáltalán rendeződnek. Kérdés, hogy képes-e megváltozni a párod, valóban te kellesz-e neki, te képes vagy-e ilyen múltu kapcsolattal együttélni, valóban ő kell-e neked. Ennek szerintem kell pár év, hogy kiderüljön, kérdés, hogy akarsz-e ennyit még rááldozni. Neked kell eldönteni, hogy melyik út fele indulsz.
(Én speciel egy-két kisebb-nagyobb félrelépést simán el tudnék fogadni, éveken át tartó hazudozást már jóval nehezebben. Ennek ellenére, ha testi-lelki értelemben mindent megkapok a páromtól és boldog vagyok mellette, akkor elfogadnám, ha pl időnként lenne valamilyen nő-ügye)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!