Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lenne okom aggódni?
Kb 2 honapja vettünk a párommal egy terhességi tesztet, de végül nem használtam fel. A tegnapi akció után, ismét esedékes lenne egy tesztet csinálni, de eltűnt. Szó szerint egész nap keresem, pedig pontosan tudom hova tettem.a párom azt mondja nem tudja hol van.
Ami még érdekes, hogyy az utóbbi időben elég sokat tulorazik, de a fizetése nem több semmivel. Annyit mond, mindig, hogy majd később kifizetik neki. Kb 4 éve egyszer szakitottunk mert megcsalt, de végül megbocsátottam. Vam okom megint addogni? :( ha megint megteszi velem, azt nem élem túl :( 24/N
Majd akkor kezdj gyanakodni, ha nem csak a gyerek jön, hanem a nemibetegség is. :D
Amúgy tényleg fura a túlóra, bár nem lehetetlen. Nem mondom, h aki egyszer megcsalt, mindig meg fog, de azért esélyes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!