Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vak vagy látássérült nők hogy vagytok benne biztosak hogy nem csalnak meg titeket?
nagyon ritka eset, hogy a megcsalást szemmel látható jelekből tudja meg valaki te kis butuska kédezőcske.
a kérdés pedig valóban iszonyat sértő.
Butuska válaszoló amiket le írtam pl haj szál azt tapintással érezheti... És nem sértés miatt írtam ki. Csak hihetetlen hogy valaki ennyi jelből nem jön rá.
Hogy más női parfüm illat, tapintható haj szálak, barátjánál van és csörög a telefon este pl ő meg zavarba van stb... Vagy hihetetlen hogy nem akarják megtudni egyes nők hogy meg vannak csalva. És azért vakot írtam mert ez egy olyan ügy most. Rá jöhettél volna.
Igen, én is az Alexandra ügyet akartam írni, hogy ez az gondolom. Szegény csaj, már mindenki tudja, hogy meg van csalva, csak ő nem... ☹😅
Kérdező, tudod egyáltalán, hogy fenn van az oldalon, vagy csak próbálkozol, hátha itt eljut hozzá?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!