Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Vak vagy látássérült nők hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vak vagy látássérült nők hogy vagytok benne biztosak hogy nem csalnak meg titeket?

Figyelt kérdés
Nem volt még jel arra, pl amikor a barátodnál vagy furcsa telefonhívásai vannak, esetleg női parfüm, esetleg haj szálak a barátod ágyán stb. Illetve mit reagálnátok ha kiderülne hogy megcsaltak egy szeretői viszonyban? Azaz hogy akár egy éven keresztül is csaltak titeket és megtudnátok vagy a szerető mondaná el vagy más valaki vagy egy ismerősöd aki látta a barátod egy másik csajjal. Mit tennétek. Illetve meg lepnétek a barátotokat és ott lenne a nő vagy fel hivnátok és ki lenne kapcsolva vagy a csaj venné fel és szólna bele. Szakítanátok?

2020. aug. 20. 12:58
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Egy vak no nehezen olvassa ezt el, es ketlem, hogy a parja megteszi helyette...
2020. aug. 20. 12:59
 2/6 anonim ***** válasza:
95%
Szerencsére én nem vagyok látássérült, de nem érzed mennyire undorító ez a kérdés? Komolyan azt hiszed, hogy erre fognak itt válaszolni érintettek?
2020. aug. 20. 13:00
 3/6 anonim ***** válasza:
86%

nagyon ritka eset, hogy a megcsalást szemmel látható jelekből tudja meg valaki te kis butuska kédezőcske.

a kérdés pedig valóban iszonyat sértő.

2020. aug. 20. 13:43
 4/6 A kérdező kommentje:

Butuska válaszoló amiket le írtam pl haj szál azt tapintással érezheti... És nem sértés miatt írtam ki. Csak hihetetlen hogy valaki ennyi jelből nem jön rá.

Hogy más női parfüm illat, tapintható haj szálak, barátjánál van és csörög a telefon este pl ő meg zavarba van stb... Vagy hihetetlen hogy nem akarják megtudni egyes nők hogy meg vannak csalva. És azért vakot írtam mert ez egy olyan ügy most. Rá jöhettél volna.

2020. aug. 20. 21:55
 5/6 anonim ***** válasza:
Az Alexandra-ügy :D
2020. aug. 20. 22:18
 6/6 anonim ***** válasza:

Igen, én is az Alexandra ügyet akartam írni, hogy ez az gondolom. Szegény csaj, már mindenki tudja, hogy meg van csalva, csak ő nem... ☹😅

Kérdező, tudod egyáltalán, hogy fenn van az oldalon, vagy csak próbálkozol, hátha itt eljut hozzá?

2020. aug. 20. 23:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!