Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol lehet megismerni làtàssèrült fèrfit?
Figyelt kérdés
2019. jún. 26. 17:15
1/11 anonim válasza:
Én az vagyok :D - 2,50 ös a szemem ez már annak számít? :D
3/11 anonim válasza:
7/11 anonim válasza:
Miért akarsz látássérült férfit? Látássérült nőként kérdezem ezt. Csak azért mert azt gondolod hogy csak náluk rúghatnál labdába? Esetleg te magad is látássérült vagy? Nem bántásból kérdezem csak szeretném megérteni a motivációdat.
8/11 A kérdező kommentje:
Én is az vagyok.
2019. jún. 26. 19:38
9/11 anonim válasza:
Aki látássérült/vak, általában látó társat keres. Nekem vannak vak ismerőseim, nagyon értelmesek, és önálló életet élnek.Keress olyan alapítványt ahol látássérülteket támogatnak, ott bizonyára tudsz ismerkedni. Pl. ilyen a "LÁSS!", "Suhanj!" stb
10/11 anonim válasza:
#9, ez nagyon nem így van. A legtöbb fogyatékkal élő - legyen az látássérült, vagy akármilyen más fogyaték - hasonló fogyatékkal élő társat keres. Ennek az az oka, hogy azt gondolják, hogy az egészségeseknek nem kellenek. Sok esetben sajnos ez tényleg így van, mert az egészséges fél nem tudja elfogadni a fogyatékot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!