Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha megcsalnának,érdekelnének a részletek?
Nem.
Ennek ellenére én 1x tudomást szereztem róla, sajnos.
Ne akarja tudni senki...
Biztos bennem van a hiba, de valahogy nem tudom elképzelni a szituációt, hogy a megcsaló részletesen elmeséli hogy mit hova meg mikor hogyan...
A megcsalt meg azon kattogna hogy a szeretővel, mit miért... Utána szex közben is azon kattogna hogy a szerető biztos jobban csinálta stb...
36/N
17-nél a pont..
Nem azt kell megkérdezni, hányszor és hogyan dugta meg és élveztek egymásba, milyen hangos volt és mennyire élvezte..
Ha már ennyire érdekel, bölcsebb lenen azt megkérdezni, mi vezetett idáig hogy megcsalt és más nőhöz/férfihoz ment, másba rakta, mással foglalkozott és nem veled? Mi volt az oka? Ezek pöppet fontosabb kérdések, mint hogy pl volt -e seggből szájba stb.. De lehet én vagyok a h*lye. :D... Istenem.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!