Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogos, hogy megsértődtem?
Olvasd el, amit írtál! Azért kellesz neki, mert a barátnőjének túl sok szexuálisan, és nem akarja leterhelni.
Nem jelentesz neki sokat. Lehet, hogy érez valamit, de az nem szerelem.
Azt írod, hogy neked elég, amit tőle kapsz. De ezek szerint mégse, hisz csak szexet kapsz. Se szeretet, se tisztelet, se összebújós esték, se közös élmények.
Ideje átértékelned, hogy mit szeretnél.
Akiitt qrva, az a pasi. O csalja meg a tarsát.
"Köpni nyelni nem tudtam..."
A megcsalás nem csak arról szól, hogy nem elég a szex.
Mit vártál egy ilyen férfitól? Igazságosságot? :D
Én is elismétlem: köztetek nincs, nem is volt szerelem, csak te akarsz többet.
Lehet, hogy magadat nem tartod olyan szörnyűnek, de legalább azt észrevehetnéd, hogy a pasid aztán k*rva a javából (igen, férfira használtam a szót, mert illik rá, kérem a nyelvészeket, lépjenek ezen túl). A mostani nőjével úgy jött össze, hogy a feleségét csalta, most pedig őt csalja veled. Mindig talál egy hülyét, aki ilyen indítás után azt hiszi, hozzá majd hűséges lesz. Te akarsz lenni a következő hülye?
Az meg, hogy ideológiát sző az ő "szükségleteiről" és a "nagyon jó és csodás" barátnő "kíméletéről", magát érzőnek és jótékonynak állítva be (LOL :D) és ebbe a köntösbe bújtatja a k*rválkodását, egyszerűen nevetséges.
Nem azon kéne felháborodnod, hogy szerinte OLYAN vagy. Igen, olyan vagy, a barátnője is olyan, de ő a legolyanabb, ez egy nagy OLYAN társaság, legalább beleillesz.
Inkább annak kellett volna a célzás hallatán felmerülnie benned, hogy "ez teljesen hülye", végre észre kéne venned, hogy csak ugyanazt várhatod tőle, amit eddig mindenkivel csinált, és ki kéne lépned ebből a szarból.
Nem kell támadni ezt a férfit, tesztoszteron túltengése van, állandóan kanos. A kérdező maga írja: "Ilyen heves vérmérsékletű (potenciájú) férfi nem is gondoltam volna, hogy létezik.Külsőre egy 10/10-es pasi. Mondja otthon is naponta megvan a kiadós szex."
Ha ez tetszik a kérdezőnek, mármint az extra potenciál, akkor örüljön és ne érzékenykedjen. A hapit legfeljebb akkor lehet qrvának nevezni, ha a tehetségét pénzért gyakorolná.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!