Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mire utalnak ezek a dolgok?
Volt egy időszak amikor nem voltunk együtt a párommal. Mikor újra osszejottunk megbeszeltuk a dolgokat, neki csokon kívül semmi nem volt, nekem talalkozas se senkivel. Viszont vannak jelek... Szerintetek mit jelent az, ha
- miközben pettingeltunk és mondtam hogy olyan jó hogy csak én értem hozzá, megallt és azt mondta most miért kell ezt már megbeszeltuk...
- mikor idegesebb voltam azt kérdezte az e ennak az oka, hogy tudok e valamiről amiről nem kéne? Kérdeztem hogy mi? Nem... Azt mondta jó és elterelte a témát
- nem nezhettem bele a telefonjaba se úgy ha szépen kértem se úgy ha már követeltem
Sokszor hűvös velem, de nem nyomkodja kulonosebben sokat a telefonját, viszont engem mindenért elovesz pl beszélgetés mikor nem voltunk együtt
Megjegyzem elég messze lakunk egymastzol
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!