Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit jelentenek az ultrahangos kórlapomon lévő dolgok? Mire utalnak? Többi lent.
Homogen szerkezetű uterus, 35x41 mm. vaskos endometrium. a jobb oldali ovariumban, 17mm cystosus képlet található. Menotest javasolt. kismedence vizsgálat.
2 hónapja éltem nemi életet utoljára. mult hétn csináltam egy terhességi tesztet és az negatív lett. A menstruációm megjött, de nagyon csekély mértékben. Szerintetek lehetek terhes ezekből kiindulva? lehetséges hogy a teszt is rossz volt, és az orvos nemlátja még a babát? Várom mielőbbi válaszaitokat.
Uterus=méh
endometrium=méhnyálkahártya
ovarium=petefészek
cystosus képlet=cisztának tűnő képlet
Két hónapos terhességet már látnia kellene UH-n, szóval erősen kétlem, hogy terhes vagy.
ha kicsi jelét is látná arra, hogy terhes vagy, akkor nem vár 1 hetet hanem elküld vizelet, vérvételre, uh-ra stb...szóval szerintem sem vagy terhes hanem valószínű cisztád van..
Bár én sem értem miért nem mondta el magyarul, hogy mire gyanakszik mert ez tényleg rémisztő hogy kételyek között hagy!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!