Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit jelentenek az ultrahangos...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit jelentenek az ultrahangos kórlapomon lévő dolgok? Mire utalnak? Többi lent.

Figyelt kérdés

Homogen szerkezetű uterus, 35x41 mm. vaskos endometrium. a jobb oldali ovariumban, 17mm cystosus képlet található. Menotest javasolt. kismedence vizsgálat.

2 hónapja éltem nemi életet utoljára. mult hétn csináltam egy terhességi tesztet és az negatív lett. A menstruációm megjött, de nagyon csekély mértékben. Szerintetek lehetek terhes ezekből kiindulva? lehetséges hogy a teszt is rossz volt, és az orvos nemlátja még a babát? Várom mielőbbi válaszaitokat.

2011. jan. 6. 22:42
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Szia!

Hasonló dolgokat írtak nekem is az ultrahangos lapomra hasi ultrahangnál, és kiderült hogy daganat van a májamon. Képzelheted hogy megijedtem, már minden rosszat elképzeltem. CT-re kellett volna mennem, de az orvosom azt mondta, a kontrasztanyag nagyon veszélyes, várjunk egy két hónapot, nézzük meg nő-e stb. Nemrég voltam újra az ultrahangon, és teljesen eltűnt. A doki különben mondta is, hogy vannak amik maguktól felszívódnak, van amihez elég gyógyszeres kezelés, nem kell rögtön a legrosszabbra gondolni! Menj vissza egy hét múlva, várdd meg mit mond, ha megint nem magyarázza el rendesen a dolgokat akkor irány egy másik orvos. Addig viszont próbálj nem ezen görcsölni folyton, ettől is lehetnek a rosszulléteid. Jobbulást kívánok neked!

2011. jan. 9. 23:46
 12/12 A kérdező kommentje:

nagyon köszönöm a válaszokat, ma el mentem egy másik orvoshoz, ő elküldött vér és vizelet vételre. holnap meglesznek az eredményeim. ez a doktor úr viszont semmi jóval nem kecsegtetett, azt mondta hogy akár lehet ciszta, terhesség vagy méhen kívüli terhesség is. azóta is fel vagyok puffadva, a menstruációm is késik :S

és nagyon megilyedtem, mert beszéltem jó pár emberrel erről, és ők az ultrahangos orvost nagyon is elítélik, mert sok embernek még csak a terhesség jelét sem vette észre, amikor már 3 hónapos terhes volt... szóval nem nyugdhatok meg :S

2011. jan. 10. 14:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!