Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy legyek túl az első szakításon? Ami nagyon fáj
Sziasztok! 3 napja lett vége a 1 é 3 h kapcsolatomnak. (Együtt is éltünk) . Azért mert megcsalt (egy új kollégájával akit még nem is ismert) és azt mondja nem szeret.
Ti hogy dolgoztátok fel?
Nekem nagyon nem megy azt érzem , hogy csak Ő kell nekem és, hogy Ő az igazi. 20N
Én is magamat ostoroztam, hogy nem vagyok elég jó neki. De basszus, közben más meg összetenné a két kezét értem, ezt is tudom. Ez az, ami megnyugtat. A gond az az, hogy a bizalmamat eléggé nehéz lesz elnyernie a következőnek és félek már a kapcsolattól is, ismerkedéstől is.
Túl sok a gusztustalan ember, legyen az férfi vagy nő. Ezt kár szépíteni, simán a szemébe hazudnak annak, aki szereti őket.
Nehéz ez, de tényleg csak azt tudom mondani neked, hogy csesszék meg, a te volt pasid is és az enyém is. Csinosak vagyunk, normálisak és van szívünk. Ők veszítettek itt és nem mi. :) Fáj még és rossz, de semmi gond nincs veled, fiatal vagy, tanulj, dolgozz, keress sokat és építsd fel a kis életedet. Persze ismerkedj is, barátkozz, nem áll meg a világ és nagyon szép az élet, ha éljük. Nélkülük meg még szebb lesz. :D Ki fogod heverni, ez tuti. :)
11 es nagyon igazad van! Én is úgy érzem , hogy magasabbra tettem most a mércét.
Igen nagyon gusztustalan világot élünk, tisztelet a kivétel.
Nagyon aranyos vagy, köszönöm. Remélem megtalálod a foltodat úgymond ha itt lesz az ideje!❤️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!