Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennétek a helyemben?
Haverom barátnője, közel 20 éve vannak együtt, van 2 gyereke, a csajjal az utóbbi fél évben mindennap beszélünk, mindennap hív, ha véletlen nem tud, akkor meg ír.
Konkrét célzást tesz, de nem tudom, engedjen az ember a kísértésnek, vagy egyszerűen mondjam meg, hogy nem? Ti mit tennétek? A csávó amúgy csalja a csajt... Én meg egész jól el vagyok a nőjével, de semmi nem volt köztünk, érintkezés se. Ti mit tennétek?
Amikor egy dologban nem tudsz dönteni, a legegyszerűbb ha beleképzeled magad a másik helyébe, hogy te mit tennél, egyből tudod, hogy mit kell tenned.
Haver/barát nője/pasija tabu. Mindig, nincs kivétel. Nincs félre nézés, nincs a "szívem ez+az"-ugyan ez vonatkozik munkatársra is.
Egyszerűen levegő.
Be akarsz állni a gyenge pitiáner jelleműek táborába, mert akkor jó úton vagy affelé.Akkor menj-én nem tenném a helyedben. Még ha valaki át is próbál verni akkor is azonnal megállsz ha ilyen kiderül.
Tapasztalatból mondom neked: azonnal szakítsd meg a rendszeres beszélgetéseket, messenger üzeneteket. A rendszeresség érzelmek kialakulásához vezet. Egyszer csak azt fogod észrevenni, hogy szerelmes vagy (a csaj szerintem már az), aztán ott állsz majd, hogy két gyermek életét keseríted meg.
Ha rossz a kapcsolata akkor szakítson és utána nyisson feléd. Ne te legyél a menekülőút!
#1 Értek egyet. Nem te tartozol hűséggel, hanem a csaj. Ha ezt ő semmibe akarja venni az az ő szíve joga.
Én nem játszok erkölcscsőszt, aki tetszik azt levarrom és pont leszarom magasról és strandpapucsban hogy erről mi a véleménye másnak. :D
4-es:
Attól, hogy az asszonynak nincs gerince, ez még nem ok arra, hogy a havernak se legyen.
En lefeküdnek vele,de egy gerinctelen szar lennek!!
Erre nincs mit magyarazatkent adni!
7 Ja, jó. Nekem puha a gerincem neked meg puha a pöcsöd.
Kíváncsi vagyok melyikünk járt jobban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!