Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit tennétek a helyembe?
Nyújtsd be a felmondásod ezzel a szöveggel, hogy:
Úgy tudtam, hogy ez egy normális munkahely, és nem bordélyház selyemfiú pozícióban!
Munkahelyi zaklatas, amit írsz, nemcsak nőknél van, pasiknál is. Fel is jelentheted ezt a főnöknek nem nevezhető nőszemélyt, aki így viselkedik veled.Khm! Munkaügyi jogászt is megkereshetsz ilyennel!
1-ső tudod nem tudom, hogy te honnan lettél szalasztva, de gondolom addig is maradtál azon a munkahelyen.
Pláne a stílusod inkább építőipari munkas stílusú, szóval ne hari de amiket ilyen formában írsz az csak kamu.
Arról nem is beszélve, ha ilyennel fenyegeted, ő meg feljelenthet testi sértéssel való fenyegetőzéssel, mint főnököd, és lehet kiderülne, hogy te voltál az aki rácuppant, mert kamera felvétel is van a világon, vagy fedélzeti kamera is. Khm.
A kérdezőnél érzékelhető hogy ténylegesen zaklatják. Kérdező ilyenkor menj be a rendőrségre és kérj tanácsot egy nyomozótól mit kell ilyen helyzetbe tenni, de én ilyen helyen nem maradnék, ha engem elkezdenének szexuálisan zaklatni. Sőt ha utána is zaklat akkor feljelenteném!
#4Köszönöm ezt a szép kis monológot, de nem nyert.
Maradtam ott, mert "sajnos" a főnököm fölött is volt ember. :) Ha szerinted oké, hogy valamelyik tapló a munkavállalóját zaklatja, akkor tartsd oda te a valagad. Én fejlesztőnek jelentkeztem, nem prostituáltnak és mikor volt kellő bizonyítékom ez ellen a szutyok ellen, igenis gond nélkül beszéltem vele így. Vagy 8 hangfelvételen és/vagy videón látszott, amit művel. Ne aggódj, nem volt utána kérdése senkinek.
A kis bársony lelkedet úgy látom, nagyon megviselte ez a kijelentés. Nézz bolyhos nyuszikról videókat,, hogy megnyugodj, köcsög.
Drága 4-es! És ha addig marad azon a munkahelyen, akkor mi van? Hiányszakmában dolgozik, kapkodnak utána. Simán megengedhet akármilyen hangnemet, akkor is lesz állása, főleg, ha jogosan küldi el a búsba a főnököt. :D
Lehet, hogy a magadfajták bírják a munkahelyi terrort, esetleg önként szopják be magukat a megfelelő pozícióba, de nem mindenki hagyja magát azért, mert egy pénzk..rva. Ahol ilyen emberek dolgoznak, ott úgy gondolom, nincs tétje annak, hogy az embert kirúgják. Ahogy a kérdező esetében sincs tétje.
Akinek meg fontosabb a pénz, mint az, hogy tiszteletben tartsák a magánéletét, az legyen nyugodtan k..rva, de ne nevezze ezt normálisnak. Ehhez nem kell bátorság. A főnök pofájába mondani, hogy viselkedjen, mert következményei lesznek, ahhoz kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!