Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mire számíthatok a jövőben?
4 éve vagyok együtt a barátommal, együtt is élünk, én 26 vagyok, ő 31. Társkereső oldalon ismerkedtünk meg, laza szexből lett kapcsolat. Nemrég megtudtam, hogy ő sosem törölte magát a társkeresőkről és hosszabb-rövidebb ideig viszonyt folytatott több nővel. Volt akivel a távolság sem akadályozta meg, beszélgetett velük az éjszaka folyamán vagy épp akkor is mikor kettesben voltunk valahol stb., az üzenetek tartalmát inkább nem részletezném. Az egészből semmit nem vettem észre, ő mindent tagad, de a bizonyítékok egyértelműek. Azt hittem ő az igazi, de most már nem tudom. Elsősorban olyanok válaszára vagyok kíváncsi, aki hasonló helyzetben van vagy volt, hogyan döntöttetek? Illetve akik megbocsátották az ilyen jellegű megcsalást hogyan végződött a kapcsolat? Mire számíthatok a jövőben?
Köszönöm, hogy elolvastátok, kérlek kort és nemet is írjatok.
Netes qúrópartnereddel vagy. Mit vártál?
Normális srácok meg zsepibe verik, mert nekik nem jut nő. :(
"Mire számíthatok a jövőben?"
Ugyanerre, amit eddig csinált.
Mire számíthatsz a jövőben? Kérlek szépen; még több hazugságra, átverésre, megcsalásra, bizalmatlanságra, rágódásra, idegfeszültségre, önértékelés csökkenésére, lelki sérülésekre, sok sírásra, veszekedésre stb.
Kérdés az, hogy erre van-e szükséged, vagy egy olyan partnerre, aki megbecsül, szeret?!
Nahát, ki gondolta volna, hogyha összejössz jóképű alfa Józsival, aki eredetileg is csak dugásra akart téged használni, akkor továbbra is csak egy ürítőnyílás leszel a szemében?
Ja, hát rajtad kívül mindenki!
Mire számíthatsz a jövőben?
Őszinte megbánásra.
Olyan pasira, aki minden kívánságodat lesi a jövőben,
Ideális párra.
Csak mindenképpen szerezz be egy colstokot, hogy meg tudd mérni, hogy a fentiek helyett mekkora LÓFA5ZT kapsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!