Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Zaklat minket a férjem volt szeretője!?
Sajnos 1 éve volt a férjemnek viszonya ezzel a lánnyal, kiderült, átbeszéltük, abbamaradt a dolog, azóta sokkal őszintébb a kapcsolatunk. Ezt a részét már lezártuk. Csakhogy most elkezdett zaklatni minket ez a lány, valahogy megtudta, hogy hol lakunk és már nem első alkalommal ólálkodott a ház körül. A múltkor a szomszédnő mondta, hogy egy nő feltűnően bámulta, fotózgatta a házunkat, indokolatlan sokszor elbiciklizett előttünk és az általa adott személyleírás is teljesen passzolt a csajra. Az én telefonszámomat is tudja, sokszor kapok furcsa hívásokat magántelefonszámról vagy minden alkalommal egy újabb számról. És sajnos már a sógornőmet is sikerült belekavarnia a dologba, vélhetően ez a csaj hívogatja őt a munkahelyi telefonszámán.
Szörnyű rossz érzés, mert egyszerre dühös vagyok, másrészt pedig picit félek, mert most tervezzük a babát és egyszerűen azt érzem, hogy ezzel abszolút belemászik a privát szféránkba. Mindkettőnket nagyon felkavart ez az egész, mióta ismét megjelent a csaj, folyamatos elnyomott feszültség van köztünk a férjemmel, gyakrabban iszik.
Miért nem áll már le végre és hagy minket élni a mi kis életünket? Mit tudnék én magam csinálni? Keressem meg?
Félrekúrt és egyre többet iszik. Igazi főnyeremény, pont olyan, akivel jó ötlet babát tervezni.
Te is itt fogsz picsogni 1-2 éven belül, higy szülés óta hozzád sem ér, undorítóan beszél veled, nem segít otthon semmit és munka után későn jön haza (=dugja a szeretőt).
Gondold ezt még át párszor szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!