Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsalnád a házastársad, ha biztos nem derül ki, ha igen miért?
Figyelt kérdés
Pl otthon rossz a szex?2020. júl. 23. 07:19
11/21 anonim válasza:
Nem, mert csak szerelmesen akarok mással szexelni. Olyankor viszont élni is mással akarok. Szóval dobnám a régit.
12/21 anonim válasza:
Nem. Ha vége a kapcsolatnak akkor azt merni kell elmondani és nem másik háta mögött csinálni dolgokat.
13/21 anonim válasza:
Az Álszent üzemmód teljes fokozattal működik!
14/21 anonim válasza:
Az ilyen kérdéseknek mi értelme van?
15/21 anonim válasza:
a monogamia rohadtul termeszet ellenes dolog... nem veletlen a kapcsolatok 90%-a ugy vagy ugy de tonkremegy
16/21 anonim válasza:
Nem csaltam meg. Amikor már másra vágytam, előbb lezártam a nem működőt.
A vibrátorom fantasztikusan jól működik, amit esetleg hiányolok otthon (most nem sok ilyen van, nagyon megtaláltam a hozzám valót, inkább csak a mennyiség kevés, mert nem mindig van lehetőség), azt elintézem magamnak. Nem tudnám szembehazudni azt, akit szeretek. Nem tudnám direkt bántani.
17/21 anonim válasza:
Nem. Nalam erzelmi alapuak ezek a dolgok. Nem "szolgàltatnék" csak ugy màsnak a semmiert.
20/21 anonim válasza:
Ezen dolgozom már egy ideje. Miért? Mert frigid. Nem én mondom, hanem ő. A szemembe mondta, hogy neki nyűg a szex, ma már csak olyan férfival kötne házasságot, aki asszexuális. Azért ezt frankó dolog egy férjnek tudomásul venni. Szóval teljes mellszélességgel vetném bele magam egy bizalmi alapon működő szexkapcsolatba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!