Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rájöttem,hogy a férjem megcsal.Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Ráadásul a 17.éves hugommal teszi ezt.Már régebben észrevettem,hogy mindenhová eggyütt akarnak menni,mindig susmusolnak egymással.De két napja hamarább mentem haza a munkából,zárva volt az ajtó.A kulcsommal nemtudtam kinyitni a zárat,mert belülről rá volt fordítva.Sokadszori csengetés után a hugom nyitotta ki,furcsán viselkedett és le volt izzadva.Kérdeztem,mit keres itt,azt mondta,netezni szeretett volna és azért volt bezárva,mert a férjem alszik és nemakarta,hogy zavarja valaki.Bementem a hálóba és a férjem valóban úgy tett,mintha aludna.Nem kértem számon őket,de azért hülye sem vagyok.Szerintetek?22/N2020. júl. 21. 21:40
14/27 anonim válasza:
11 Annyit romázol, hogy most már tuti vagyok benne, hogy az vagy. Láttam én már szőke romát is, tipikus a viselkedésed.:D
15/27 anonim válasza:
Ha így van esetleg rejts el egy kamerát valahol a hálótokban egy olyan időpontban amikor tudod hogy lehetne alkalmuk a dologra. Ha meg biztos a dolog akkor vagy elválsz vagy szar életed lesz választhatsz
16/27 A kérdező kommentje:
Köszönöm a normális válaszokat!Sajnos sokan vannak,akik csak kötőzködni,gúnyolódni járnak ide,nem pedig hasznos tanácsot adni a rászorultaknak.Remélem,ők soha nem lesznek majd hasonló helyzetben.Ja és nemvagyok roma sem.
2020. júl. 21. 23:12
18/27 anonim válasza:
Uh kamera jo ötlet kideriteni elég ha csak hangokat2vesz fel. De biztos h tudni akarod? Mert nagyon durva lehet! Inkabb teloban kutakodj.
19/27 anonim válasza:
A húgod reakcióját nevezik "ráutaló magatartásnak". Férjed biztosan nem tudományos kutató, nem szükséges ragaszkodni hozzá. Elkönyvelhetsz neki egy félrelépést szexuális aktussal. Ezután a következőt is, mert úgy tűnik, csekély ilyen téren az ellenálló-képessége.
20/27 anonim válasza:
Őszintén mit vársz ember 22 éves létedre? Ide hozol egy gáz szituációt, amit nem hogy ismerősöknek, de idegeneknek pláne nem tálalnék ki. És utána benyögsz egy ilyen kommentet:"Köszönöm a normális válaszokat!Sajnos sokan vannak,akik csak kötőzködni,gúnyolódni járnak ide,nem pedig hasznos tanácsot adni a rászorultaknak.Remélem,ők soha nem lesznek majd hasonló helyzetben.Ja és nemvagyok roma sem." - Hasznos tanácsot vársz egy idegentől, hogy mondja meg mit csinálj? Figyelj ide, ha kanalas nem is vagy, de sötétebb, mint az éjszaka, ez biztos! Komolyan itt tartasz 22 éves létedre? Mert, ha igen, akkor kegyetlen szánalmas vagy.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!