Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Szóljak a feleségének?
Figyelt kérdés
Munkahelyemen az egyik férj már hónapok óta szeretőt tart, nem is az első eset.
A felesége persze mit sem sejt erről az egészről és éppen babát terveznek a meg lévő gyerekek mellé. Ti mit tennétek? Szólnátok valahogy, vagy majd a sors rendezi?
Én is ilyen helyzetben vagyok, tudom hogy a kolléga nomet csalja a férje, és most várják az első gyereküket. De nem szólok mert valószínűleg nem hinne nekem. De ha hinne akkor meg a férje utalna engem aki szintén itt dolgozik. Szóval egy ilyen szituban ha arulkodsz te semmiképp nem fogsz jól kijonni.
2020. júl. 20. 13:48
12/24 anonim válasza:
Most akkor le leszek pontozva, de én szólnék, akár névtelenül. Ha a nő tud róla, akkor neki is jobb így, mert nem alázza meg egy idegen azzal, hogy előtte kell a csalfa férjét mentegetnie. Ha meg nem tud róla, akkor biztos hálás lesz az információért.
A leggyávább dolog a világon? Szerintem gyávább benne maradni és gyereket tervezni egy szar kapcsolatban. De remélem, akik nem szólnának azok örülnének neki, ha hasonló helyzetben őket sem figyelmeztetnék, és dalolva gyereket is szülnének egy ilyen pinabubusnak. Sok strucc. Én az őszinte kapcsolatokat preferálom, de nem lehetünk persze egyformák.
2020. júl. 20. 13:50
13/24 anonim válasza:
A munkahelyen nálunk is van hasonló, én nem szólnék, viszont ha én lennék a másik fél, én szeretném ha nekem szólnának, de szerintem kb. mindenki.
2020. júl. 20. 14:12
14/24 anonim válasza:
Amúgy sok megcsaló pont erre alapoz, hogy úgyse fog senki szólni a megcsaltnak, mert nem avatkoznak bele.
2020. júl. 20. 14:14
15/24 anonim válasza:
Szerintem is névtelenül szólj.
2020. júl. 20. 17:31
16/24 anonim válasza:
Én egy névtelent nem vennék komolyan
2020. júl. 20. 17:51
17/24 anonim válasza:
Az már a te bajod lenne.
2020. júl. 20. 18:33
18/24 anonim válasza:
Annyi gerinc sincs benne hogy a nevét vállalja... lehet pont ő szerető,csak irigy mert nem választotta a pasi!!
2020. júl. 20. 19:12
19/24 anonim válasza:
Szerintem ne törd magad, nem fognak hinni neked, ráadásul lehet tudja, csak nem érdekli. Több ilyen van sajnos mint gondolnád
2020. júl. 20. 22:45
20/24 anonim válasza:
Mindenképpen szólj. Nekem szóltak, hogy csal a feleségem, és hálás vagyok az informátoraimnak. Csinálj egy külön email címet erre a célra és névtelenül írj. Ha van bizonyítékod, akkor azzal együtt. Ha nincs, akkor csak azt, amit tudsz.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!