Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ragadós zsebkendő a fürdőszobai szemetesben ?
Figyelt kérdés
Együtt élünk a barátnőmmel, egyik nap ürítettem a szemetest a fürdőben és elég gyanús volt, mert egy összeragadt kéztörlő volt, fogalmam nincs mi lehet benne. Gumit szoktunk használni de azt mindig a nagy szemetesbe dobjuk. Ilyenkor kérdezzek rá, mert én már a legrosszabbra gondolok. De lehet csak törölt vele valami ragadósat és az ...2020. jún. 28. 19:57
11/14 anonim válasza:
Fhú basszus nem akartam ott hagyni.
Bocs tesó
13/14 anonim válasza:
Ha sperma lenne, tudnád. Elég büdös és jellegzetes a szaga. Még az óvszerből is kiérzik.
Nem jártál még úgy, hogy pár órás használt óvszeres fürdőszobai kukába dobtál ki valamit? Amikor felnyitod a kukatetőt, kapásból képen vág a szaga...
Ha beleélvezel a nőbe van hogy még órákkal később is szivárog tisztálkodás után is a sperma és annak is szaga van. Szóval ha megcsalt volna és olyan hlye lenne hogy a kukába dobja a spermás papírtörlőt, akkor megéreznéd az összetéveszthetetlen szagot.
14/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat nem volt megcsalás és nem is gondolok már ilyenekre, megbeszéltük a problémákat .
2020. júl. 6. 13:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!