Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha mindenki ennyire rossz véleménnyel van a megcsalásról, miért csinálják a legtöbben ?
" Vannak akik meg tudják beszélni ezt a párjukkal, hogy figyelj már nem olyan jó a kapcsolatunk, tartok valakit te is tartsál és van akiknél pedig erőszakkal végződik és világvége van."
- Ha megbeszélik, az nyilván már nem megcsalás, hanem nyitott kapcsolatnak hívják. :-) Megcsalás minden olyan, amit meg a párod háta mögött teszel, de előtte/tudtával nem mered.
Igen, az emberek bonyolultak. Az hogy egyiknek x dolog jó, még nem feltétlenül lesz jó a másiknak is, sőt, lehet boldogtalan lesz..Valahol mindenkinek ki kell állnia magáért egy bizonyos ponton túl.. És lehet csalni is, de őszintén, valószínűleg ott is feladod egy kicsit magad részmegoldásokért. -De vannak esetek amikor kigyeznek emberek ezzel és nekik így jó..
De látod miért ilyen nehéz ez: egyetlen dolog jelenthet elégedettséget az egyiknek, és megalkuvást, boldogtalanságot egy másiknak.
A megcsalás az átlag embernek egyébként általában nem cél (most tekintsünk el a ritka %-tól).. Hanem egy jobb híján, beérem-belenyugvás.
Mert a megcsalás csak akkor bűn, ha más csinálja. Nem tudtad?😉
Nem, nem azért írom, mert én is, de álszentek az emberek. Én nem szoktam csalni, mert kilépek a rosszból. Azt vallom, hogy a megcsalást mindig megelőzi egy kapcsolat megromlása. Ha olyankor valaki találkozik egy harmadikkal, akivel kialakaul valami, és mégse lép ki a kapcsolatából azt az embert én simán gyávának tartom. Ha viszont nem csak úgy találkozik, hanem tudatosan elkezd keresni valakit a párja mellé (persze a párja tudta nélkül), azt féregnek tartom, és el is ítélem. Látszólag mindkettő ugyanúgy megcsalás, de mégse. Az elsőnél a kapcsolatba támadt űrbe be tudott férkőzni valaki, mert talán az illető még nem is realizálta, hogy valami nincs rendben a kapcsolattal. A másodiknál viszont igen, és mégis tudatosan a leggerinctelenebb megoldást választja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!