Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért állítják be a megcsalást olyan rossz dolognak?
Jogos az érvelésed, erre nem gondoltam.
Ha nem annyira rossz dolog, akkor nem kell róla hazudni. Ha meg nem hazudnak róla, akkor nem megcsalás a neve, hanem nyitott kapcsolat. Nem esik le, hogy mikor hazudsz, egy önző tetű vagy, aki a másik idejével és érzéseivel játszik? Komolyan a szátokba kell rágni, mekkora egy nyomorék semmirekellő hulladék az ilyen ember?
Senki sem tart fegyvert a hülye fejedhez, hogy maradj a kapcsolatban. Szakíts és csinálj, amit akarsz, ne a másik háta mögött legyen nagy a pofád.
A mai világban az emberek előtt sok (túl sok?) lehetőség áll. Mindössze 100 évvel ezelőtt is, választottál a faluból egyet a tucatnyi lányból, elvettek, megdugtad, stb. Ma már 10en évesen látsz több 1000 meztelen nőt a neten, túl vagy már X barátnőn, stb. Szóval sok a lehetőség nagy a kísértés.
Tehát, vagy hűséges vagy de vágysz másra is, vagy meg család néha, vagy ott hagyod másért. Ezek közül szerintem a második a legegészségesebb. Én nem tudnék haragudni a pasimra, ha ezt választana, hisz még mindig jobb, mint a másik 2.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!