Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Csak nagyon rossz kapcsolatban...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak nagyon rossz kapcsolatban fordul elő megcsalás? Miért nem lépnek ki az emberek ilyenkor inkább a kapcsolatból?

Figyelt kérdés
Most arra gondolok, hogy ha van egy pár, akiknél világossá válik, hogy nagyon-nagyon nem illenek össze, akkor miért nem mennek szét rögtön? Miért tud odáig fajulni a dolog, hogy az egyik fél megcsalja a másikat, miközben még nem mondta ki nyíltan a szakítást?

2019. szept. 28. 18:00
 1/7 anonim ***** válasza:
87%

Nem csak nagyon rossz kapcsolatban fordul elő.

Azért nem szakítanak mert félnek a változástól sokan, illetve van akinek kényelmes hogy ott a fix punci/farok de közben meg kell az izgalom is.

2019. szept. 28. 18:28
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Nincs más választás. Pl:az egyik fél nem, vagy csak nagyon ritkán akár szexelni.

Sok hölgy, férfi keres csak szexpartnert.

Házat eladni, s a feléből új életet kezdeni, nem biztos, hogy lehet.

2019. szept. 28. 18:37
 3/7 Estádio de Felchút ***** válasza:
100%
Mert akkor vissza kell fizetni a csokot.
2019. szept. 28. 18:44
 4/7 anonim ***** válasza:
88%
Akár gyávaságból is...Mint pl.én.Utólag visszatekintve nagyon szánalmasan viselkedtem.2 év szeretősdi után mertem csak odaállni a férjem elé.Az biztos,hogy később szerető nélkül is váltunk volna.
2019. szept. 28. 19:04
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Ez így nem igaz. Közeli ismerőseim is váltak el megcsalás miatt úgy, hogy a saját szüleik se tudtak semmilyen problémáról. Csak jött a kísértés, és azt hitték, hogy nem buknak le.
2019. szept. 28. 20:09
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem csak rossz kapcsolatokban fordul elő hűtlenség. Ez annyira kiszámíthatatlan. Olyannal is megtörtént már hogy hűtlen volt, aki mindig is ellene volt és megvetette a megcsalást. Ismerek ilyet. Egyébként mindegyik párkapcsolat más és más, annyi körülménytöl függ. Nekem rohadt nehéz 7 év után elengednem, ugyanis jóban rosszban együtt voltunk, egymás mellett nőttünk fel sok jó emlék és igazán önmagunk lehettünk egymás mellett ( 40 év házassággal mögöttünk az mondanám oké hiszen a szerelem átalakul de én húszas éveim közepén járok és én még vágyok a lángoló érzelmekre ). Ezzel szemben jöttek a problémák az ő részéről a család eléggé belerondított és rondít is, úgy látszik más dolgok az elsődlegesek számunkra plusz a szex jó még mindig élvezzük egymást de az a tűz úgy érzem kihűlt. Elhanyagolt érzelmileg teljesen és szexuálisan is. A szakítás egy folyamat amibe sajnos elég gyakran belecsusszan egy harmadik személy is. Úgy gondolom sosem a harmadik tehet róla ő akkor jön ha jöhet, és ha jöhet akkor ott valami nagyon nem volt rendben előtte sem. Nehéz úgy elengedni egy kapcsolatot ahhol nincs gyűlölet sem harag és hangos vita sem, csupán úgy tűnik nem egy az utatok plusz a másik elhanyagolt. Hát velünk ez a szitu és nem egyszerű jó döntést hozni.
2019. szept. 29. 04:57
 7/7 anonim ***** válasza:
66%
Mert még "szereti" és nem akarja "feladni kettejüket", csak hát hiányt szenved. Egész addig egyet is ért ezzel a hozzáállással a tettes, amíg ez nem vele történik meg. Aztán jön hogy "az én esetem más, mert..."
2019. nov. 19. 09:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!