Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért akarhatja, hogy maradjunk jóban?
Pár hónapig viszonyom volt egy családos férfival....kérlek ne gyertek szemrehányással, pontosan érzem a dolog súlyát, hogy hibáztam, nem vagyok rá büszke. A munkánkból kifolyólag néha muszáj találkoznunk, ez a viszonyunk előtt is így volt, és jelenleg is így van. Egyébként mindig jó kapcsolatunk volt, mondhatni baráti. Miután közös megegyezéssel lezártuk a viszonyunkat, ő mégis arra kért, hogy ne szakadjon meg a kapcsolat közöttünk, maradjunk jóban. Persze arra gondolna az ember, hogy a munka miatt, ott viszont nem, vagy csak borzasztó ritkán kerülünk személyes kontaktba, inkább csak egy helyen tartózkodunk, nagyobb társasággal, stb.
Amikor rákérdeztem nála, azt válaszolta, hogy “‘neki így lenne nyugodt a lelke”.
Mit gondoltok?
Hogy ti milyen naivak vagytok 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
Jaja, barátkozás...biztosan barátkozni akar a "férfi". Még véletlenül se talonba akarja tartani arra az esetre ha felállna a farka , és nincs akibe veleverje 😊
Tudom, nyers vagyok. Illetve alpári. De a kérdésedre ez a válasz. Írkál majd neked, amikor már talán picit felejtenéd megint keresni fog, aztán idővel kétértelműen fog beszélni, aztán ismét veri majd beléd, és ez sokáig így fog menni.
A lelked fájni fog annyira, hogy belefogsz a fájdalomba őrülni.
Èn nem savazlak,te életed te tudod.
De véleményem szerint 3 ok miatt.
Rájött,hogy a feleségét szereti,és lelkiismeretfurdalása van miattad.
A felesége miatt is,és nem akarja,hogy elmond neki.
Talonba tart.
Ez az egész "maradjunk jóban" meg így lenne nyugodt a lelke" kizárólag a saját érdekét szolgálja. Ugyanis az ilyen típusú férfi nagyon kedves mindenkivel, szereti ha jó véleménnyel vannak róla azok, akik ismerik, kell az egójának, az a tudat, hogy ő mindent jól csinál(t). A felesége is biztos nem sejti, hogy mekkora féreg, tehát otthon is szeretve van, és általad is.
Másrészt azért is mondja, hogy maradjatok jóban, mert sosem lehet tudni, hogy mikor fanyalodik újra rád, hisz tudja, hogy odavagy érte, téged, mint talonkártyát hülye lesz eldobni. Az is lehet még, hogy többekkel játssza ezt párhuzamosan, nem csak veled, és belement, hogy hagyjátok abba, mert van még neki más titkos macája. De ha épp nem lesz senki, akkor nálad nyitva álljon az ajtó...
Erről szól sajnos, nem rólad és cseppet sem a te érzéseidről,azokra magasról tesz.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!