Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Ha a megcsaló fél nem lebukik,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a megcsaló fél nem lebukik, hanem magától elétek áll és ő maga mondja el, hogy mit tett, és kéri a bocsánatotokat, az enyhítő körülmény?

Figyelt kérdés

11 éve vagyunk együtt, ebből 2 éve házasok.

A férjemnek tavaly volt egy pár hetes viszonya. Nem én buktattam le, igazából valószínűleg magamtól észre sem vettem volna, de a férjem maga döntött úgy, hogy nem korrekt ezt eltitkolni előlem, és megérdemlem az őszinteséget. Ő maga állt elém és vallotta be, hogy ez és ez történt, ezért és ezért, miután a másik nővel lezárta a dolgot. Én semmit nem gyanítottam az egészből, érthető módon sokkolt a dolog.

Nem a nő dobta őt, egyértelműen a férjem tette lapátra (megnézhettem az üzeneteket is, ahol a nő napokon át könyörgött neki, hogy ne tegye ezt, folytassák tovább, stb.). A férjem azt mondta, amit tett, arra nincs bocsánat. Azt mondta, élete legnagyobb hibája volt, és ha tudná, visszacsinálná az egészet, mert nem érdemeltem meg, és semmi nem éri meg, hogy azt kockáztassa, hogy elveszítsen engem. Azért is vetett véget a viszonyuknak, mert engem választott, de meg akarja adni a lehetőségét, hogy én is választhassak. Állítása szerint ezért mondta el, hogy mi történt, mert szerinte így korrekt, mert így nekem is van lehetőségem az igazság ismeretében dönteni kettőnkről.

A többi sallangot nem szeretném leírni, igazából az lényegtelen. Becsülettel megfutotta az ilyenkor szokásos köröket, elmondta, hogy tudja, hogy elárulta a bizalmamat, de nagyon őszintén megbánta, hogy ez élete legnagyobb hibája volt, hogy soha többet nem fordul elő, hogy egy életre megtanulta a leckét, hogy engem szeret, engem választ, és többé nem keveredik ilyen szituációba, csak adjak neki egy esélyt arra, hogy ezt bebizonyíthassa nekem is. Sírt is. Azt mondta, tudja, hogy a történtek után nincs joga azt kérni, hogy higgyek neki, de pontosan azért mond el mindent, hogy lássam, tényleg őszinte akar lenni velem és ha esetleg adok neki egy esélyt, hogy ezt bizonyítani is tudja felém, megbecsüli a lehetőséget és többé nem él vissza a bizalmammal. Tiszta lappal szeretne indítani.

Arról is beszéltünk, hogy miért kerülhetett egyáltalán sor erre, mi hiányzott a házasságunkból, mi vezette odáig, hogy egyáltalán képbe kerülhetett egy harmadik fél, szóval ezt a részét kiveséztük.

Igazából nem tudom, mit tegyek. Ha lebukott volna, érteném, hogy égre-földre esküdözik, és természetesen ebben az esetben instant lapát is járna érte. De így...?

Szóval arra volnék kíváncsi, hogy ti mit gondoltok? Így, hogy maga vallotta be a bűnét, hihetek neki, hogy tényleg megbánta?

Ti adnátok neki egy második esélyt?

2020. jún. 9. 15:38
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Ezt neked kell eldontened, mit mondott miert tette?
2020. jún. 9. 21:00
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

Korrektül bevállalta és talán komolyan is gondolja. A baj az, hogy ez az egész benned nem most fog lecsapódni, hanem később. Hónapok vagy akár évek múlva. Nyilván most sokkolt, biztos rossz érzés, de igazán csak később csapódik majd le. Légy türelmes magatokkal, kérj időt, amíg a dolgok a helyére kerülnek mindkettőtökben és beszéljétek ki jól egymással, hogy mi vezetett idáig, hogy mi a megoldáshoz vezető út. Értékelendő a tény, hogy bevállalta, de lesz egy nap, amikor az agyad utoléri a szívedet. Ezt a napot várjátok meg.

Én drukkolok! Remélem nektek majd sikerül.

2020. jún. 9. 21:36
 13/16 anonim ***** válasza:
81%

Az derék, hogy ő maga szakította meg a dolgot, és eléd állt bevallani.

Másrészt eleve a tény, hogy volt gerince megcsalni... én személy szerint már képtelen lennék vele élni.

2020. jún. 10. 11:49
 14/16 anonim ***** válasza:
71%

Lehet már nyomta a lelkeét a viszony vagy a másik akarta lebuktatni !

Tehát gyorsan bevallotta , magát mentse !!!

Azért a tettek beszédesek .

2020. jún. 15. 17:46
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
Mi 16.éve vagyunk házasok.Velünk 4.évvel ezelőtt hasonló dolog történt.A párom szintén azzal állt elém,hogy kb.egy évig viszonya volt a "legjobb" barátnőmmel,és jogy nagyon megbánta,mert rájött,hogy csak engem szeret igazán,sírt,térden állva könyörgött nekem,hogy adjak neki még egy esélyt.Nagyon kibuktam,antidepresszáns tablettákon éltem,nagyon legogytam.Igen,adtam neki még egy esélyt,a barátnőmmel teljesen megszakítottam a kapcsolatot.Ha nem adtam volna neki lehetőséget,valószínüleg nem éltem volna túl.Szerencsére azóta a tenyerén hordoz,mindent megtesz azért,hogy én jól érezzem magam,szóval látom rajta,hogy megváltozott és nagyon megbánta a dolgokat.Átment rajtam,már nemszedem a gyógyszereket sem kb.másfél éve.Megbocsájtani megtudtam,de felejteni sajnos nem.
2020. júl. 6. 21:35
 16/16 anonim ***** válasza:
100%
Mi van veletek azóta kérdező?
2020. szept. 7. 12:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!