Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mindig ezt mondja a megcsalt fél, közben mégsem ezt gondolja? (Bővebben lent)
Mindig azzal vígasztalja a megcsalt nő magát, hogy a szerető csak űríteni kell a párjának, nem vállalja fel, nem költöznek össze soha, és ez csak a szexről szól.
Ha ezt ilyen lazán veszitek, akkor miért nem engeditek lazábbra a pórázt a férjeteknél?
Sok olyan szerető van, aki csak a szexel is beéri, és nem is vágyik többre, a férj is megkapja amit akar, a feleség is "boldog" hisz úgyis hozzá megy haza.
Ez csak akkor komplex kérdés, ha már 20 éve együtt van a pár, tökéletes harmonikus a kapcsolat van több gyerek, közös ház, autó stb... és akkor lép félre a férj vagy feleség, csak tényleg csak szex miatt hogy jobban kiteljesedjen.
Akkor be lehet mesélni magadnak ezt, talán de olyan kapcsolatban ahol nincs komoly elköteleződés akkor egyértelmű a szakítás. Persze csak akkor nem ha nulla az önbizalma az embernek és fél hogy soha sem talál mást.
Az meg elég gáz.
Én spec pont így gondolom ahogy leírtad, és én zöld lámpát is adnék a férjemnek. Más kérdés hogy ő ezt nem igényli mert mindent megkap amire vágyik. Ha többre /másra vágyna testileg, én hagynám neki...
Úgyis hozzám jön haza ;)
Akkor menjen haza az anyukájához.
A családi otthon nem szálloda.
Velem akarjon lefeküdni, ha velem él.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!