Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Felesegek ti tenyleg nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Felesegek ti tenyleg nem latjatok hogy megcsalnak?

Figyelt kérdés
Kornyezetemben tobben megcsaljak a feleseguk, megis a feleseg oly boldog csaladot mutat a nagyvilagnak. Tenyleg nem lehet erezni ha a parotok massal is dug?
2020. jún. 5. 17:49
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
100%
#9 vagyok, emlitett ferj elvalt es felesegul vette a szeretot, 7evig voltak egyutt. Ilyen is van.
2020. jún. 5. 19:47
 22/31 A kérdező kommentje:
A szeretoknek legtobbszor ugyanugy csaladjuk van. Hidd el azok sem ferjet keresnek. Es tenyleg duhosnek tunsz...
2020. jún. 5. 19:52
 23/31 A kérdező kommentje:
Szomoru hogy 2020-ban mèg az a nő aki jokat kefèl az uritőlyuk... spartai felfogas...
2020. jún. 5. 19:56
 24/31 anonim ***** válasza:
41%
A férjed nem látja, hogy megcsalod?
2020. jún. 5. 20:01
 25/31 A kérdező kommentje:

Amugy engem mar csaltak meg, de nem voltam ilyen mertekben duhos a nőre. Nem is ertem...

Mindenem volt az a ferfi, neki èn nem...de ezen igy kikattani ...

2020. jún. 5. 20:02
 26/31 anonim ***** válasza:
35%
De, látják, csak tudod vannak, akiket nem érdekel. Én pl. mondtam a férjemnek hogy keressen valakit mellettem, ne engem nyaggasson az étvágyával. Ettől még a házasságunk működik és mindkettőnknek fontos a család. Soha nem hagyna el minket senkiért sem.
2020. jún. 5. 20:50
 27/31 anonim ***** válasza:
84%
Sok esetben a szetetot tarto ferj a felesegevel sokkal kedvesebb ,megertobb lesz. Ezzel kompenzalja a lelkiismetet furdalasat. A szex is tobb lesz, mivel a szeteto a libidot is felturbozza. Tehat a feleseg mit vesz eszre? Hogy a ferje jobban szeteti ot, mint eddig barmikor. Boldog. Miert gondolna, hogy mindez egy lathatatlan harmadiknak kodzonheto.
2020. jún. 6. 00:18
 28/31 anonim ***** válasza:
100%
Azonnal megérzem ha valami van!! Sajnos es nem sajnos piszok jó megérzésekkel áldott és vert meg a sors!! A pozitív pl hogy volt hogy vezettem és belém hasított egy rossz érzés, kerszteződéshez közel érve lelasítottam pedig nekem volt elsőbbségem, hirtelen egy autó nagysebességgel athajtott elöttem, ha nem lassítok oldalba vág és hátul ült a kisbabám, de volt olyan hogy nem száltam be a liftbe mert megéreztem hogy elromlik. Kinyílt a lift ajtó és nem mentem be, vissza csukódott és megis adta magát. Szintén a kisbabával voltam. Ezek jól, de az exem így bukott le. Vasaltam egyszer belémhasított egy rossz érzés, le is bukott. Szakítottam vele, en nem tudom megbocsájtani. Ha együtt maradtunk volna mindennap kikészítettem volna idegileg.. Jobb így. Nekem is van ismerősöm akit hosszú éveken at csalt a férje de semmit nem tett. Azóta is együtt kb 20 eve. Biztos van olyan aki nem tudja vagy nem akarja elhinni hogy ez vele megtörténhet, nem szabad pálcát törni senki felett. Lehet egyszerűen csak nem akarja hogy a család szétszakadjon.
2020. jún. 6. 14:07
 29/31 anonim ***** válasza:
0%
#20 Hehe, elintézett egy tollvonással, hiszen dobtad a pasid.
2020. jún. 8. 22:14
 30/31 anonim ***** válasza:
49%
29# hehe én intéztem el egy tollvonással, olyan bizonyítékot küldtem neki, hogy megbánta, hogy megismerte és a szeretője volt. A többit úgysem kötöm az orrodra, hehe. Az nevet aki utoljára nevet. Hehe, mint az ovodában. Milyen kárörvendő vagy :)
2020. jún. 8. 22:58
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!