Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Felesegek ti tenyleg nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Felesegek ti tenyleg nem latjatok hogy megcsalnak?

Figyelt kérdés
Kornyezetemben tobben megcsaljak a feleseguk, megis a feleseg oly boldog csaladot mutat a nagyvilagnak. Tenyleg nem lehet erezni ha a parotok massal is dug?
2020. jún. 5. 17:49
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
91%

Szerintem ezt csak akkor lehet érezni, ha megvan a közelség. A párom múltkor bukott egy nagyobb összeget egy hülyeség kapcsán (30-40 000 ft körül), nem nondta el nekem, mert nem akarta, hogy feltűnjön a hiány (meg a hülyesége), de azt is megéreztem rajta. Tudod, mikor a másikkal beszélgetsz és érzed, hogy nincs ott teljesen. Vagy mikor nem nézel oda és látszik az arcán, hogy valami nem kerek. Vagy hogy furán kerülgeti az adott témát (teljesen elkerüli vagy direkt azért hozza szóba, hogy "csak úgy" megállapítsa, hogy minden rendben). Az ember érzi ezeket a dolgokat a másikon, annak életritmusán és rezdülésein. Azt is éreztem, mikor meg akarta kérni a kezem. Nehéz megfogalmazni, hogyan.

Viszont a megcsalás nehéz kérdés. Egyrészt olyasmi, amit az ember nem akar hallani a párjától, hiszen az nálunk legtöbbször mindennek véget vet. Ha van közös ingatlan, gyerek, egy ilyen dolog mindent borít. Nagyon nehéz kilépni így, sokan talán ezért hitetik el magukkal, ez nincs, ha volt is, minden jól megy... A másik pedig az, hogy nagyon nehéz egyértelműen megbizonyosodni róla. Ha a partner tagad a végletekig és mellette mégóvatosabb lesz, az nagyon nehéz. És ilyenkor az is bebeszéli magának, hogy minden oké, aki nem akarná. Ráadásul olyan kapcsolatokban alakul ez ki, ahol az emberek nincsenek egymással olyan kontaktban, amilyenben kellene. Hiszen akkor nem tartanának itt. Már rég túl nagy ahhoz a táv köztük, hogy az ember ne vegye észre a másik apró változásait...

2020. jún. 5. 19:05
 12/31 anonim ***** válasza:
15%

10.-nek.

Voltam szerető és remélem, hogy még leszek is. Tudtam a házasságukról. Nem érdekelt. Jó volt vele, élveztem az együtt léteket, de nem akartam tőle semmi többet. És?

2020. jún. 5. 19:06
 13/31 A kérdező kommentje:
Itt van egy ember a gyakorin aki merhetetlen duhot erez a szeretok irant es mindig jon az uritesel... neked ez miert faj? Szamomra a kommentek amit irsz dobbenet. Ilyen duh es harag.. hmm sajnalak!
2020. jún. 5. 19:10
 14/31 anonim ***** válasza:
79%
#13: Pedig valahol igaza van. A szerető még annyira sem kell neki, mint a feleség, mert elválni már nem akar. Gyakorlatilag csak dugásra használja. ha ez kölcsönös és te sem akarsz többet, akkor oké, de ha bármiben is reménykedik a szerető, akkor koppanni. Ha csak a feleség el nem válik, de utána meg a szeretőt fogja majd megcsalni.
2020. jún. 5. 19:14
 15/31 anonim ***** válasza:
31%

13.-ra.

2 verzió lehet.

1.: Egy barom incel fiúcska, akinek nem jut nő, és irígykedik.

2.: Egy lecserélt ex-nej, akit a szeretőért dobtak.

2020. jún. 5. 19:16
 16/31 anonim ***** válasza:
100%

14.-nek.

De senki nem nyom pisztolyt a másik képébe, hogy márpedig te a szeretőm leszel!

A szerető önként megy bele.

2020. jún. 5. 19:20
 17/31 anonim ***** válasza:
64%

A qrva is önként megy bele, attól még qrva. Ha nem mosolyog rá a szerencse, beszed egy std-t vagy egy gyereket valamelyik félrecsúszott óvszer alkalmával. Vagy valaki szarráveri, mert nem akar fizetni. Ez egy ilyen műfaj.

Ahogy a szeretői lét is olyan műfaj, hogy valaki használatra van fenntartva. És ahhoz, hogy ingyenes maradjon, néha muszáj vele kedvesnek lenni.

2020. jún. 5. 19:24
 18/31 anonim ***** válasza:
78%

Nem düh van bennem, hanem megvetés és undor, az olyan nők irant akiknek 0 önbecsülésük sincs. Az exem exszeretője használta ezeket a szavakat, "mártogatni, üríteni". Azelőtt ez a szavak nekem mast jelentettek. Soha előtte nem gondoltam, hogy emberek is képesek így gondolkodni, és lám olyan nő használta aki magáról azt képzelte, hogy okos és művelt.

Ezen az oldalon amúgy is a szeretők nagyon magas lovon ülnek, de csak addig amìg a ló le nem dobja a hátaról. Az exem is ledobta a kur.váját. Én meg dobtam az exemet.

2020. jún. 5. 19:27
 19/31 anonim ***** válasza:
61%

Tudják ők nagyon jól. Mindenki észreveszi ha a kapcsolatából ennyire eltűnnek az érzelmek.

De el kell fogadni, hogy a kapcsolatok nagy része nem jó és nem azért vannak együtt mert szeretik egymást. Egyszerűen csak alibi. Kell valaki aki felcsinál, kell valaki aki eltart amíg gyereket nevelek, kell valaki, hogy lehessen mutogatni a boldog családi idillt, hogy ne tűnjön teljesen lúzernek amiért semmit nem ért el az életben. Kevés az olyan kapcsolat ahol nem csak félelemből meg bizonyítási vágyból, kölcsönös kihasználással vannak együtt.

Egyébként azt megértem, hogy egy olyan kapcsolatban ahol sosem volt igazán lelki kapocs, mély beszélgetés, valódi érzelem ott nem tűnik fel a megcsalás. Eddig se volt közelség meg szerelem, nem változott ugye semmi. Egy olyan kapcsolatban ami sose volt jó szerintem teljesen érthető ha fel se tűnik valakinek az ilyesmi.

Igaz feleség az nem vagyok szerencsére de a párom 10 év után is napi szinten bizonyítja, hogy szeret. Addig meg úgy se néz rá másra. Nyilván voltak időszakok amik laposabbak voltak de pont azért sikerült mindig újra egymásba esni mert az első pillanattól kezdve éreztük ha valami kezdett laposodni, ha valami nem volt tökéletes és elkezdtünk rajta dolgozni. Emiatt nem gondolnám, hogy ha akkora hiányérzete lenne, hogy máshoz megy akkor én ebből semmit ne vennék észre.

2020. jún. 5. 19:29
 20/31 anonim ***** válasza:
63%
Ja és nem cseréltek le, hanem a szerető lett dobva és benne volt mérhetetlen düh, hogy nem hagyott el annó az exem. Ezt le is írta nekem, hát akkor ki itt a sajnálatra méltó? Nem szoktam ide kérdéseket írni, válaszokat is fél évben 1x, de ma ez a kérdés eszembe jutatta azt amikor az exszerető azt hitte, hogy engem egy tollvonással elintéz. Hát nem az a fajta vagyok aki hagyja magát.
2020. jún. 5. 19:43
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!