Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Az emberek itt gyakorin mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az emberek itt gyakorin mit várnak válaszként az olyan kérdésekre hogy: "Mit tennél ha megtudnád hogy megcsal(t) a párod"?

Figyelt kérdés

Azt hogy: "Bocsáss meg neki, biztos szeret ha azt mondta!!" ?? Vagy mi a n@agy büdös f@****?

Nem kérek olyan válaszokat hogy "ne nézegess ebben a kategóriában kérdéseket".

Hogyha tehetném elkerülném, de folyamatosan szembejön velem ez a téma és már komolyan kíváncsi vagyok.

#férfi #nő #párkapcsolat #megcsalás #Felőtt párkapcsolat
2020. jún. 4. 00:18
 1/7 anonim ***** válasza:
93%

A legtöbben szerintem megnyugtatást várnak, hogy lehet, hogy nem is igaz, adjon neki még egy esélyt.

Ha valaki ki akarja dobni a párját és komolyan is gondolja az nem fog itt kérdést feltenni, hanem cselekszik.

2020. jún. 4. 00:25
 2/7 anonim ***** válasza:
87%
Sokan kíváncsiak, hogy más mit tenne a saját helyzetükben és ilyenkor írnak ki ilyen kérdéseket. Ezzel nem is lenne baj, ha nem újra és újra ugyanazokat a kérdéseket írnák ki és normális válaszok jönnének. De, a legtöbb válasz egy álszent "szakítanék", majd a másik szidása és ennyi. Ezzel szemben, a környezetemben nagyon nem azt látom, hogy a többség olyan könnyen szakít.
2020. jún. 4. 00:29
 3/7 anonim ***** válasza:
69%
1-es: vagy pont, hogy megerősítést várnak arra, hogy ez más szerint is helytelen, és nem fér bele.
2020. jún. 4. 00:36
 4/7 anonim ***** válasza:
85%
Egyetértek #2-essel az ilyen kérdésekre csapatosan rárepülnek az azonnal rúgd ki, szakíts, csomagolj, válj el válaszok. Holott a való életben én is azt látom, hogy a többség simán lenyeli a békát. Aki szakítani akar, az ide nem tesz fel kérdést, kapásból megteszi.
2020. jún. 4. 01:53
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Azt várják, hogy sajnálják őket. Mivel a megcsalásról sokan mondják, hogy a megcsalt fél hibája, nem merik elpanaszolni azoknak, akiknek minden más bánatukat elmondják.
2020. jún. 4. 07:21
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
#2 Attól, hogy a környezetedben nem ezt látod, miért lenne álszent? Nem minden ember egyforma...
2020. jún. 4. 08:22
 7/7 anonim ***** válasza:
32%

"De, a legtöbb válasz egy álszent "szakítanék", majd a másik szidása és ennyi."

Én nem álszenteskedtem, váltam.És azóta is szakítok, ha megcsalnak, gondolkodás nélkül. A környezetedben lévők megalkuvása a szrban csak egy ellenpélda, de a válási statisztika bizony elég beszédes.

2020. jún. 4. 09:25

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!