Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerethet a párom, ha a kapcsolatunk eleje óta képes megcsalni? (25, 29) Mi lenne a helyes döntés?
Figyelt kérdés
Többször kaptam üzenetet, mindig tagadta, majd kiderült, hogy igaz.2020. jún. 2. 19:31
11/11 anonim válasza:
Én szeretem a páromat. Évek óta együtt vagyunk, de nem vagyok valami hűséges, viszont sosem hazudok, sosem tagadok. Sőt, ha megteszem, az első dolgom elmondani neki, hogy döntést tudjon hozni, hogy ezek után is velem akar-e lenni, vagy sem. Az utóbbi időben már ő mondta, hogy inkább ne is mondjam. Nem függ tőlem pénzileg, nincsenek gyerekeink. Ő hűséges. Egyszerűen csak olyan típus, akinek ez nem fontos. (Az elején az volt, de már nem.) A kapcsolatunk jó. Most 9 éve vagyunk együtt, minden rendben van. Hogy a te párod milyen azt én nem tudom. Hiába kérdezgetsz itt idegen embereket, ha nem ismernek sem téged, sem a párodat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!