Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Szerintetek sem lehet ezt már...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek sem lehet ezt már helyrehozni?

Figyelt kérdés

Egy 5,5 éves kapcsolatban vagyok. Az utóbbi fel évben a párom egyáltalán nem figyelt rám, szinte alig törődtünk egymással, ha próbálkoztam bármit is kezdeményezni, elutasított. Ha szerettem volna beszélni a problémákról, akkor inkább kinyomta a telefont es nem vett komolyan, ha megbántott. Ennek ellenére azt mondja nagyon szeret és velem tervezi az egész életét. Bár együtt élünk, alig szóltunk egymáshoz, mostanában nagyon stresszes volt az élete és emiatt engem is ellökött magától. Rengeteg mindennel próbálkoztam, hogy segítsek de mindig elutasítást kaptam. Nemrég egy ismerősöm rám irt, hogy szeretne velem lenni, mert szimpatikus vagyok neki és kipróbálna ezt-azt. Beszéltem vele és elismertem, hogy hízelgő amit mond, én is izgatónak találnám, de barátom van és nem fogom megcsalni. Kérte, hogy menjek fel hozzá. Nemet mondtam, mert már a netes üzengetés miatt is borzasztóan éreztem magam. (Egyetlen alkalom volt, azóta nem is beszéltem vele). Elmondtam a páromnak és meg is mutattam az üzeneteket, mert úgy éreztem nem tudnék titkolózni és hazudni, azt is elmondtam hogy nem csaltam meg és sosem tudnám megtenni mégegyszer ezt sem, hogy mással beszélek a háta mögött. Szörnyen megbántam a dolgot, viszont ő mindenféle rossznak állít be, nem akar megbocsátani és csak elhord mindennek. Tényleg ennyire megbocsáthatatlan dolgot tettem? Mivel tudnám helyrehozni ezt és éreztetni vele, hogy nagyon szeretem őt? Egyszeri hiba volt, jól esett hogy végre érdekeltem valakit, de semmit nem jelentett és nem tennék újra ilyet. Ti mit tennétek a helyemben?

25/L, 28/F

2020. máj. 28. 09:37
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Én nagyon nyitott lennék arra, hogy megpróbáljuk rendesen folytatni. Valóban hibáztam és őszintén megbántam, de úgy gondolom hogy ez még a megbocsátható kategória, foleg ha megbeszéljük, még jobb is lehet, mint előtte
2020. máj. 28. 13:13
 12/13 anonim ***** válasza:
100%

De nem érted, itt nem az incidensről van szó! Az is már csak egy következmény volt, tünet.

Hanem arról van szó, hogy a kapcsolat halott! Megdöglött, rossz, vége, pocsék, kifulladt, annyi neki.

Nem elrontottad, hanem már fél éve tönkrement, kipurcant!

"Én nagyon nyitott lennék arra, hogy megpróbáljuk rendesen folytatni" Mit, ezt?: "egyáltalán nem figyelt rám, szinte alig törődtünk egymással, ha próbálkoztam bármit is kezdeményezni, elutasított. Ha szerettem volna beszélni a problémákról, akkor inkább kinyomta a telefont es nem vett komolyan, ha megbántott."

Tök jó ötlet...

"Csirkecsontot adtam a döglött kutyámnak, de nem örül! Helyre tudom hozni?" Bolond vagy, mit akarsz helyrehozni? Tedd már le azt a döglött kutyát, bakker! Nem kell neki adni semmit! Csak egyre büdösebb lesz. Ásd el!

Érted már?

2020. máj. 28. 13:37
 13/13 anonim ***** válasza:
100%

"Nemrég egy ismerősöm rám irt, hogy szeretne velem lenni, mert szimpatikus vagyok neki és kipróbálna ezt-azt. Beszéltem vele és elismertem, hogy hízelgő amit mond, én is izgatónak találnám, de barátom van és nem fogom megcsalni. Kérte, hogy menjek fel hozzá. Nemet mondtam..."

Ha valóban így volt a beszélgetés, akkor mire fel állítja, hogy megcsaltad? Magadtól mutattad meg a beszélgetést, nem pedig lebuktál, hogy cicázol mással. Az a baj, hogy te is elhiszed, hogy hibáztál, és bűnbánóan még te keresed a kegyeit. Le kell ültetni, és a pofájába vágni, hogy "Idefigyelj Józsi! Az elmúlt fél évben kutyába se vettél, ha próbáltam kommunikálni, leraktad a telefont, homokba dugtad a fejedet. Egyedül próbálom a kapcsolatunkat működtetni, te meg egyáltalán nem vagy partner ebben! Jött egy vészjelzés, bizony jól esett a kiéhezett lelkemnek, hogy valaki normálisan bánik velem, miközben a párom ellök magától, és csak bánt! Ha ezek után is még engem hibáztatsz, aki nemhogy nem csalt meg, de magamtól mutattam meg, mert képtelen lettem volna titkolózni előtted, akkor nincs tovább miről beszélni!"

És kész, köszönj el szépen tőle. Értem én, hogy 5 évig minden jó volt (bár fura, hogy mitől romlott meg a kommunikáció, ha addig minden olajozottan működött), de emlékek miatt ne maradj benne egy rossz kapcsolatban.

2020. máj. 28. 14:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!