Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi motiválja a nőket, hogy egy nős férfival szeretői viszonyt kezdjen, és a férfi nem akar válni?
Azt hiszik,hogy majd miattuk elválik a nőtől. Sokan azért mennek foglalt pasira,mert úgy gondoljak,ha már hosszú kapcsolatban vannak,akkor biztos tudnak valamit,ezért meg akarjak maguknak szerezni. Szánalmas,de ez van
21N
Miért, arra mi motiválja a nőket, hogy egy pasit kiszolgáljanak, szüljenek neki, esetleg el is tartsák, főzzenek és mossanak rá?
Okos nő szerető lesz, nem barátnő, pláne nem élettárs, vagy feleség.
Gondolom, van ki után vágyakozni és remélik, hogy egyszer majd csak elválik :D
Vagy azt hiszik, az erős vonzalom és jó szex elég mindenhez.
Mert a nő sem akar vele kapcsolatot. Mert a kémián kívül nincs semmi köztük, de az nagyon.
Voltam már olyan szakaszban, a válásom után, hogy nem voltam kész normális kapcsolatra,de már évek óta nem volt szex az életemben, ezért egy szex kapcsolat volt a számomra ideális. Nem akartam én nős pasit, de szinte csak ők repültek rám. Olyan kellett, akivel megvan a kémia. Vele megvolt. Amúgy lódított az elején, de már együtt voltunk amikor kiderült és hogyan vonhattam volna felelősségre, ha úgyis csak szexben egyeztünk meg?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!