Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki az aki csalja párját?
Tudom Covid-19 közbeszólt de hátha vannak.
Nem ítélkezni szeretnek, inkább csak az okok érdekelnének, hogy ki miért teszi. Szereto vagy alkalmik általában?
30as
ez meg a nap vicce már ne is haragudj XD
"Tudom,hogy az itteni 25 év alatti gyerekeknek ez szörnyű,de a felnőttek többsége így él 35-40 éves kora körül."
lehet hogy te meg a hozzád hasonlóan gyenge akaratú emberek így élnek, de ez nem jelenti azt hogy mindenki
attól még hogy te csak fekete macskákat láttál, nem minden macska fekete
#33 Ez egy nyilvános oldal, ahol az ember többek között a véleményét is kifejtheti adott témákról, ráadásul a megcsalás pont egy igen megosztó téma, ha valaki erről ír ki kérdést és még többen meg büszkén írják le, hogy ők kivel és hogyan csalták meg azt az embert, akinek egyébként örök hűséget fogadtak, az vállalja az ellenvéleményt is.
Továbbá a "Ki csalja a másikat" kérdésre az "Én nem, mert szerintem ez végtelenül gusztustalan", pont ugyanolyan válasz! Leírta, hogy ő nem és miért nem. Az erkölcsi fölényt ebben a helyzetben egyáltalán nem szükséges bizonyítgatni, mert elég egyértelmű..
Az meg nettó baromság, hogy a 35-40-esek többsége ilyen okádék kapcsolatban élne! Azért, mert egyesek csak magukhoz hasonló gerinctelen, akaratgyenge embereket ismernek, még nagyon nem jelenti azt, hogy a többség ez lenne, halistennek!
Szerencsére nincs rá szükségem arra, hogy megcsaljam. :) minden tekintetben kielégít és nem csak a külsejét hanem a belsőjét is szeretem, azt amilyen ember.
Na ez az, amit a megcsaló felek nem tapasztalnak, amikor a párjuk tényleg olyan mintha a másik felük lenne.
26N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!