Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki az aki csalja párját?
Tudom Covid-19 közbeszólt de hátha vannak.
Nem ítélkezni szeretnek, inkább csak az okok érdekelnének, hogy ki miért teszi. Szereto vagy alkalmik általában?
#13 Egy szóval nem mondtam, hogy a világ fekete-feher, de a megcsalásra akkor sincsen semmilyen mentség. Ennyi.
"akkor inkább beáldozom a gerincemet."
Egészségedre, légy rá nagyon büszke! Biztos a gyereked is marha büszke lenne rá, ha kiderülne számára, hogy a szeretett apukája/anyukája össze-visszacsalta a másik szülőjét, szigorúan persze csak az ő érdekeit szem előtt tartva... :)
Nem csalom, soha nem is tenném, méghozzá a szüleim miatt. Láttam, mit tesz a megcsalt féllel az, hogy összetörték a bizalmát és senkinek nem kívánom. Senki sem érdemli ezt.
Az a szomorú abban, amit mondtok, hogy a megcsaló félnek kerestek mentségeket, de a megcsaltnak soha. Elfogadjátok, ha a megcsaló fél azt mondja, hogy elhidegült tőle a másik, vagy kihűlt a kapcsolat és nem gondoltok bele, hogy könnyen lehet, hogy annak is van egy oka.
"mert most vagyok szép és fiatal, pazarlás lenne nem kihasználni ezt."
Fúj de gusztustalan egy vegleny vagy te. És a legszomorúbb, hogy úgy írod, mintha ez a világ legtermészetesebb dolga lenne, már-már büszke vagy rá. Minek vagy egyáltalán szerencsétlen ferjeddel, ha úgyis csak "pazarlás" a vele töltött évek?? Legalább megadnád az esélyt neki, hogy normális, tisztességes nőt találjon, aki becsüli és valóban szereti is, nem csak azt kamuzza, te meg kedvedre dughatnal fűvel-fával.
"A házasságom remek, a férjemet nagyon szeretem"
A nagy francokat szereted! A magad fajtáknak fogalmuk sincs arról mi az a szeretet, ugyanis aki szereti a másikat, SOHA nem verné át ilyen undorító módon.
"Majd 40 felett ráérek hűséges lenni."
Te sosem leszel hűséges, azt sem tudod mit jelent a szó. Aki egyszer megtette, az többször is megfogja. Valaki vagy hűséges alapjáraton, vagy nem. Te nem vagy az, csak nem értem az ilyen minek házasodik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!