Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meg fog csalni a barátom? Szakítanom kéne vele?
Mostanában sokat beszél arról, hogy ki szeretné próbálni a szexet más emberekkel... Mindketten szüzek voltunk amikor összejöttünk szóval első kapcsolatunk.
Még nem vagyunk olyan régóta együtt (7 hónap).
Azonban mindig csak mondja. Eddig nem tett semmit amivel indokot adna rá, hogy aggódjak.
Mivel kicsit más a családi hátterünk meg egyebek a barátnőm szerint csak szájhősködik, mert kissebségi komplexusa van. Ezért bizonygatja nekem (főleg részeg állapotában). Azonban mostmár nagyon bánt és nagyon szeretem, de a szakitáson gondolkodom, mert mostmár elegem van... De nagyon nehéz. Nem tudom mit csináljak...
19L
#10 Én nem pontoztalak le, de komolyan, mit lehet azon megbeszélni, hogy egy 7 hónapos kapcsolatban máris azon nyíg valaki, hogy más nőkkel akarja kipróbálni? "Valóban drágám, és miért érzel így? Szeretnél kimenőt? Szünetet?" Ugyan már, ez rohadtul megalázó és egyértelműen nem szereti a másikat, nincs itt mit megbeszélni.
A felmerülő probléma az, hogy összeköltözzenek-e, vagy hogy osszák be a szabad idejüket, vagy hogyan fizessék a számlákat. Ezeket a kérdéseket meg lehet beszélni. De ezt....pffff
Ha gerincesebb, előbb szakítani fog veled, aztán csajozik. Ha nem, akkor előbb-utóbb talál egy csajt, akinek csaphatja a szelet.
Fiatalok vagytok még, valahol ez a huszas évek eleje erről is szól, hogy kalandozik az ember, ki akarja próbálni mással.
Ha 7 hónap után ő már más csajokról ábrándozik, akkor ennek a kapcsolatnak nem sok értelme.
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat! Soakt segítettek átgondolni a dolgokat. És igazatok van.
Én is ezen gondolkoztam. Hogy ideje lenne befejezni...
Azonban ma reggel felhívott és beszélgettünk. Mivel ő nem is emlékezett a tegnap hajnalra és azt mondta most józanul, hogy nem tenne ilyet és valószínűleg csak szájhősködik... Meg úgy egyébként ezért azt mondtam h adok még egy esélyt ennek az egésznek, mert szeretem még ennek ellenére is...
Azonban egyre jobban elengedem őt, egyre távolabb kerülök. Egyre biztosabb, hogy szakítani fogunk, de érzem, hogy még lehet nem vagyok rá képes... De, ha nem változtat akkor nem lesz nehéz elengedni.
Annak idején az exemmel mi is elsők voltunk egymásnak. Nem hogy mondta volna hogy mást akar, hanem épp az ellenkezőjét hangoztatta, mert szeretett engem... Több mint 2 évig rá se nézett másra (én se).
7 hónap után? Halálosan odavoltunk egymásért. Sajnálom, hogy a te pasid még csak az illúziót se hajlandó neked fenntartani. Pcsfej.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!