Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Meg fog csalni a barátom? Sza...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meg fog csalni a barátom? Szakítanom kéne vele?

Figyelt kérdés

Mostanában sokat beszél arról, hogy ki szeretné próbálni a szexet más emberekkel... Mindketten szüzek voltunk amikor összejöttünk szóval első kapcsolatunk.

Még nem vagyunk olyan régóta együtt (7 hónap).

Azonban mindig csak mondja. Eddig nem tett semmit amivel indokot adna rá, hogy aggódjak.

Mivel kicsit más a családi hátterünk meg egyebek a barátnőm szerint csak szájhősködik, mert kissebségi komplexusa van. Ezért bizonygatja nekem (főleg részeg állapotában). Azonban mostmár nagyon bánt és nagyon szeretem, de a szakitáson gondolkodom, mert mostmár elegem van... De nagyon nehéz. Nem tudom mit csináljak...

19L

2020. máj. 14. 06:38
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%
Ha sokat emlegeti, akkor előbb utóbb be fog következni.
2020. máj. 14. 06:48
 2/17 anonim ***** válasza:
92%

En csak azt tudom, hogy sosem mondanek ilyet annak, akit szeretek.

Gondolom mar csak te erzel iranta.

Sajnalom.

2020. máj. 14. 06:59
 3/17 anonim ***** válasza:
7%
Vegyetek be hébe-hóba egy harmadikat.
2020. máj. 14. 07:04
 4/17 anonim ***** válasza:
36%
Leültél vele, hogy megbeszéld a problémádat? Változott valami azóta?
2020. máj. 14. 07:11
 5/17 anonim ***** válasza:
88%
Akarmi is all a hatterben (nagykepuseg, kompenzalas), ezzel kemenyen megalaz teged.
2020. máj. 14. 07:14
 6/17 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem a válasz adott!

Ha már megtette mással - azaz megcsalt - akkor egyértelműen ez egy ok a zsakításra.

Ha még nem tette meg, de megfogja .... az is a szakítás melletti érv.

Önmagában az, hogy téged ezzel cseszeget, már egy erős indok arra, hogy dobd! Egyrészt, mert ha már eljut oda, hogy téged bántson, akkor benne már nincs érzelem. Ha pedig ez nem több, mint egyszerű érzelmi zsarolás, az sem épp a legjobb, hisz ezt a fegyvert később is elő fogja venni veled szemben (valószínűleg más témánál is, nem csak a szexnél). Ezt meg Neked kell eldöntened, hogy szükséged van-e egy ilyen életre, egy ilyen emberre.

Szakíts vele. Akkor is, ha neked egyenlőre nincs másik. Felejtsd el Őt, nem az a pasi aki Neked való. Mond meg Neki, hogy nem szeretnél akadályokat gördíteni az élete elé, és lehetőséget akarsz adni, hogy más emberekkel is kipróbálja a szexet. Beteljesítse az álmát. A lényeg, hogy utána se fogadd vissza (mert azzal gyakorlatilag Ő nyert).

19 éves vagy, előtted az élet. Több boldogságot érdemelsz, és lesz aki ezt meg is fogja adni neked. Nem holnap jön el, nem holnap után, lehet nem is a jövő hónapban, de el fog jönni. Egy pasi, aki 7 hónap kapcsolat után már azzal jön, hogy mással is ki szeretné próbálni ..... attól hűséget, boldogságot ne remélj!!!!!!

2020. máj. 14. 07:34
 7/17 anonim ***** válasza:
100%

Már hét hónap után?

Még bőven el kéne hogy legyen varázsolódva a veled kezdett szextől. Arról nem is beszélve, hogy a rózsaszín ködtől mást sem kéne látnia, csak téged.

Nagyon sajnálom, de nekem az az érzésem, hogy ugródeszkának használt téged a többi p..cihoz. Át akart esni a "tűzkeresztségen", remélve, hogy azután könnyebb lesz csajozni, nem fogja az feszélyezni, hogy még szűz.

És már készül is rá, csak még gyűjti a bátorságot.

Szerintem jól tennéd, ha szakítanál vele. Csak bánt téged, rombolja az önbizalmadat, és nagyon nem érdemled meg, ahogy bánik veled.

Tudom, hogy neked fáj, de lehet, hogy kicsit megkönnyebbülés is lesz megmondani neki, hogy akkor menjen, ne raboljátok egymás idejét, mert te meg arra gondoltál, hogy kipróbálnád, milyen lenne mással egy kapcsolat. Valószínűleg jobb.

2020. máj. 14. 07:48
 8/17 anonim ***** válasza:
100%
Igen. Mást akar. Meg fog csalni. Lehet, hogy nem holnap, hanem évek múlva. Mert ő nem kezdeményez úgy... viszont amikor majd nála kezdeményeznek, akkor nem fog nemet mondani.
2020. máj. 14. 08:19
 9/17 anonim ***** válasza:
100%
Igen. Meg fog csalni. Nyitott más lányok felé is és nagyon nagy eséllyel hamarosan meg is fogja tenni, én szakítanék. Rád nézve megalázóak a kijelentései és egyértelmű, hogy már nem szeret téged.
2020. máj. 14. 08:27
 10/17 anonim ***** válasza:
69%

Komolyan, mi haszontalan van abban, hogy azt kérdeztem, hogy leült-e vele megbeszélni a problémáját?

Nem fantáziálni kell,meg találgatni, hanem együttes erővel megoldani a felmerülő nehézségeket!

Őszinte és nyílt kommunikáció nélkül nincs kapcsolat!

2020. máj. 14. 08:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!