Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » A fèrjem gumi nelkul volt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A fèrjem gumi nelkul volt tobbszor is egyutt egy novel, aztan velem, ezt meg lehet bocsatani?

Figyelt kérdés
2020. máj. 5. 20:10
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
33%

Gratulálok az összes hisztis nőnek, hogy még egyet belerúg a kérdezőbe. Biztos az önérzetes, ítélkező kommentjeitekre volt kiváncsi.

Kérdező, gondold át, hogy hova mehetsz, mennyi pénzed van, később hogyan tudod megoldani az anyagiakat. Szülők esetleg? Hogy derült ki, mi volt az oka a félrelépésnek?

2020. máj. 6. 09:42
 22/28 anonim ***** válasza:
100%
Féléves gyerekek mellett félrekúr,mekkora egy tetű féreg az ilyen..Nem vagy könnyű helyzetben,hacsak a szülők nem olyanok hogy hozzájuk tudj költözni egy időre,legalább..
2020. máj. 6. 09:55
 23/28 anonim ***** válasza:
100%

"De miért lényeg h nem volt rajta gumi? Ha van, akkor az nem számít megcsalasnak v mi?"

De, ugyanúgy megcsalás természetesen, csak gumi nélkül haza vihet bármi betegséget és összehozhat még egy gyereket. Ahogy az angol mondaná: add insult to injury

2020. máj. 6. 10:25
 24/28 A kérdező kommentje:
Az hogy nem hasznalt gumi, azert bant, mert ebben az idoben gyerek projekt volt nalunk. Egyszer ide dugta, masik nap a szeretobe. Guszta
2020. máj. 6. 17:22
 25/28 anonim ***** válasza:
100%
Annyi “tisztesség” lehetett volna benne, hogy legalább a másikkal védekezik. Én a helyedben elmennék egy ki vizsgálásra a nőgyógyászhoz, mert bármit is elkaphattál, de ha szerencséd van, akkor nem kaptál el semmit, de biztos, ami biztos alapon én elmennék.. és ami a legfontosabb, ezt az embert úgy elhajtanám ahogyan van!!
2020. máj. 7. 21:01
 26/28 anonim ***** válasza:
100%
Nyomorult egy féreg,én azon lennék hogy kicsináljam minden téren....
2020. máj. 7. 21:07
 27/28 anonim ***** válasza:
100%

Én a féléves baba miatt szoktam le a piáról, pedig már elég határeset voltam.

Örültem, hogy megszületett, és minél többet akartam vele tölteni.

A frászt mászkált ám volna más nő után. De a szex is nagyon rendben volt otthon.

2020. máj. 10. 01:04
 28/28 anonim ***** válasza:

> Az hogy nem hasznalt gumi, azert bant, mert ebben az idoben gyerek projekt volt nalunk. Egyszer ide dugta, masik nap a szeretobe.

mi koze ennek a gyerekprojektnek? ha nincs gyerekprojekt, akkor a tiedbe nem dugta es akkor nem lett volna gond, ha mashova teszi?

nem vedem a csavot, gerinctelen huzas, de konyorgom, ezt a kerdest feltenni elegge nulla onbizalommal er fel.

2022. szept. 9. 16:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!