Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » A fèrjem gumi nelkul volt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A fèrjem gumi nelkul volt tobbszor is egyutt egy novel, aztan velem, ezt meg lehet bocsatani?

Figyelt kérdés
2020. máj. 5. 20:10
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
94%

Szomorú, hogy nem volt képes kitartani melletted.

Ikereket egyedül nagyon nehéz nevelni (ezt gondolom már tudod). Az első év kritikus, utána kicsivel jobb lesz. Ha nincs nagyszülő, aki segíthet, akkor nem tudom opció-e most a szakítás.

A megbocsájtás rajtad múlik. Bizalom és tisztelet már soha nem lesz meg. A gyerekeid is látni fogják ezt.

2020. máj. 5. 20:54
 12/28 anonim ***** válasza:
73%
Ha ez kérdés nálad, akkor már teljesen mindegy, nulla önbecsülés van benned.
2020. máj. 5. 21:25
 13/28 anonim ***** válasza:
78%

A gumi hiánya miért lényeges?

Így is úgy is ki b a sznám a p cs ába, a gyerekeknek ehhez semmi köze

2020. máj. 5. 21:29
 14/28 anonim ***** válasza:
100%
Sajnálom ami veled történt. Ha szeretnél beszélgetni, írj. 1 éves a legkisebb gyermekem, 3 hónapos volt, amikor kiderült, hogy a férjemnek viszonya van.
2020. máj. 5. 21:41
 15/28 anonim ***** válasza:
43%
Szerintem beszéld meg vele, hogy legközelebb használjon gumit. Emiatt én nem válnék el.
2020. máj. 5. 21:53
 16/28 anonim ***** válasza:
100%

Az óvszerhasználat hiánya azért súlyosbító tényező, mert hazavihetett valami nemi úton terjedő kórságot.

Kérdező, meg lehet bocsátani. Bármit meg lehet bocsátani. De a megbocsátás nem egyenlő a kapcsolat folytatásával. A megbocsátás neked jó. Leteszed a lelki terhedet. Leteszed a haragot, keserűséget, félelmet. De ez nem jelenti azt, hogy továbbra is olyan emberrel kell maradnod, aki nem szeret és nem tisztel.

2020. máj. 5. 21:56
 17/28 anonim ***** válasza:
15%
Nem szép dolog pláne ilyen kis gyerekek mellett. De valószínűleg érthető okokból most nagyon elhanyagoltad ha ez csak most jött ki rajta korábban sose. Ha szereted, jó férj, jó apa megérhet egy próbát de ez mindig benned fog maradni és az sem kizárt hogy újra megteszi. Ha érzel erőt magadban változtass te is és innentől már csak rajta múlik.
2020. máj. 5. 22:20
 18/28 anonim ***** válasza:
42%

Neked nem az a problémád, hogy mással is lefeküdt, hanem hogy nem védekezett?

Arról nem számoltattad be, hogy milyen pozíciókban csinálták?

Esküszöm, megáll az ember esze, hogy vannak nők, akiknek semmi önbecsülésük nincs.

2020. máj. 5. 22:30
 19/28 anonim ***** válasza:
69%

Sok az ítélkező kommentelő, akik nagyon könnyen osztják az észt.. Én azoknak adtam zöldet akik belevették, hogy kicsi gyerekek mellett a lehetések korlátozottak, akár tetszik, akár nem. És igenis fontos, hogy gumi nélkül. Lehetett volna ennyi esze, könyörgöm. Pontosan a nemi betegségek miatt. Vagy mert plusz még gyerek, az ici pici ikrek mellé.. Nevetséges.

Ahogy olvasom, van valamiféle szexuális életetek, szóval nem az lehetett a gond.

Most mentegethetném a tagot, hogy nehezen fogadja el ezt a fajta kapuzárást, az elköteleződés mértékét, stb.stb. de ettől még neked nem lesz jobb, sőt.

Én komolyan nem tudom mit csinálnék a helyedben. Az biztos, hogy elhidegülnék és komoly távolságot tartanék tőle. És az is, hogy a harag miatt erősen megváltozna a hangnem amit megütök felé. Aztán lehet bűntudatra ébred és megváltozik. Vagy még hülyébb lesz, amivel megkönnyíti a későbbi döntést.

2020. máj. 5. 22:40
 20/28 anonim ***** válasza:
22%
De miért lényeg h nem volt rajta gumi? Ha van, akkor az nem számít megcsalasnak v mi?
2020. máj. 5. 23:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!