Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a kapcsolatban az egyik személy szünetet kér és a szünet alatt lefekszik valakivel az megcsalásnak számít?
Én már akartam szünetet.
Szerettem a srácot, csak nem szerelemmel, vizsgaidőszaka volt, nem akartam vele szakítani, de azt se, hogy ölelgessen, szexelnem kelljen vele, vagy kérdezgesse mi bajom is van, amiért nem akarom ezeket. Nagyon sokat zavart, hogy csak tapadt és tapadt, úgy éreztem nem is ismer, csak örül, hogy van valakije.
Bedobtam, hogy hagyjon teret, időt, nincs semmi gond(nehogy miattam menjen tönkre az utolsó féléve), de sokat voltunk együtt, legyünk kicsit külön, tartsunk szünetet. Teljesen úgy éreztem, sok és nem pont olyan, mintha nem is ismerne, csak a felszínt szeretné, hogy kedves vagyok, szép vagyok, és ennyi.
Áh, imádtam a szünetet, újra kaptam levegőt, közben egy ex bedobta, hogy találkozzunk, végre valaki, aki nem ő(másnap volt), aki igazán ismer, hiányzott olyan társasága, akinek úgy érzem igazán kellek, nem csak magányos. Nem gondoltam semmire, csak érezni akartam a közös dolgaink voltak érzést, a kapcsolatot a másikkal, a srácot én dobtam, nem szerettem. Hát ittunk sokat, és szex nem volt, de más igen. Aztán reggel tisztult, hogy oké, hogy tud rólam dolgokat, de ki is ő? Az is számít, ki az, aki ismer és kinek kellesz.
Gondoltam szakítok a sráccal, az államvizsgán túl van, de nem ment, kiskutyaszemekkel nézett, kihívtam, elmondtam, de az istenért nem akart volna elmenni a szakítás végén, csak nézett rám.. valószínűleg megsajnáltam, akkor azt hittem szeretem, azért nem megy ez a szakítósdi. Utólag tudom, hogy hosszú kapcsolatból elengedni a másikat nehéz a ragaszkodás miatt, akkor 21 évesen nem tudtam különvalasztani az érzéseket, azonosítani őket.
Megmondtam, őszintén mindent, amit gondoltam, aztán még egy fél évet szenvedtünk egymás mellett, addigra sikerült annyi negatívat gyűjteni, hogy könnyebb volt az elengedés mindkettőnknek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!