Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Megcsalás. Ti mit csinálnátok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Androméda89 kérdése:

Megcsalás. Ti mit csinálnátok a helyemben? Elmondjam nekik amit tudok? (hosszú)

Figyelt kérdés

Adott 2 nő és egy férfi, 30-40 közöttiek. A férfi más városban távol a menyasszonyától (4 éves kapcsolat) új munkahelyen dolgozik. Az új munkahelyen azonnal meg akarja hódítani az egyik kolléganőjét. A kolléganőnek azt mondja, hogy már régóta szakított a barátnőjével és most már családot szeretne. 1 hónapon belül össze is jöttek, munkán kívül is mindig együtt voltak. Mindeközben a menyasszonyával is folyamatosan tartotta a kapcsolatot telefonon/Facebookon a férfi. Mindkét nőnek azt mondta végig, hogy szereti, vele akar családot alapítani.

A nők nem tudtak egymásról. Viszont mindkét nő valahogyan érezte, hogy valami nem kerek. Miután a férfi hazament hónapok múlva, a menyasszonya végül is kidobta, úgy hogy a nő még nem is tudott róla (még most sem!), hogy megcsalta a párja. Még próbálta magát visszakönyörögni a férfi, de nem sikerült. Folytatta tovább az életét az új kolléganővel, aki nem is tudta, hogy mi zajlik valójában a háttérben. Azóta is együtt van a kolléganővel már 1,5 éve a férfi.

Én (30N) ebben a történetben a férfi ismerőse vagyok és mivel sokat utazom, véletlenül ismerem mindkét nőt. Most állt össze a kép miután mindhárom ember történetét megtudtam. Nem tudom mi tévő legyek. Szerintem mindkét nőt csúnyán átvágta ez a férfi ismerősöm. Úgy érzem, hogy a nőknek joguk lenne tudni az igazságot. Mindkét nő szereti/szerette ezt a férfit és sokat tettek érte. Szerintem egyik nőt sem érdemli meg ez a férfi ismerősöm. 4-5 hónapon keresztül élt kettős életet a férfi, és annak is a menyasszonya vetett véget úgy, hogy kidobta. Nem a férfi döntése volt. A kolléganő pedig úgy ment bele jóhiszeműen a kapcsolatba, hogy a férfi régóta egyedülálló.

Megkérdeztem a férfit, hogy miért csinálta ezt és nem érzi-e úgy, hogy átverte mindkét nőt? Miért nem tudott őszinte lenni ezekkel a nőkkel?

Ezeket mondta : szerinte ő nem csalt meg senkit, mert miután együtt volt az új kolléganővel utána már nem feküdt le a menyasszonyával (aki más városban várta haza, túl nagy volt a távolság, nem tudott volna amúgy sem hazamenni hozzá). Szerinte ha lefeküdt volna újra a menyasszonyával, akkor lett volna csak megcsalás.

Azért nem volt őszinte, mert nem akarta megbántani a menyasszonyát és szeretett volna vele lenni. Azért nem volt őszinte a kolléganővel mert tudta, hogyha elmondja neki az igazat akkor SOHA nem fog vele összejönni a kolléganő, mert neki ez erkölcsileg nem elfogadható. Nagyon szeretett volna a kolléganővel IS együtt lenni.

Mind a két nő érezte/érzi, hogy valami nem stimmel a férfival, a kapcsolatukkal. De egyikük sem jött rá a mai napig, hogy mi is történt valójában mert a két nő nem ismeri egymást és a férfi meg többé-kevésbé jól hazudik. Mind a két nő sokat szenvedett a férfi miatt. Magukat hibáztatják. Nem bírom nézni, hogy ezek a nők tönkreteszik magukat egy olyasmi miatt,ami nem is az ő hibájuk. A férfi nem volt tisztességes velük szemben.

A férfit már kértem arra, hogy beszéljen ő a nőkkel, mondja el őszintén mi történt. Nem hajlandó ezt megtenni.Viszont ha én mesélek, akkor durván bele fogok avatkozni ennek a 3 embernek az életébe, pedig csak annyi közöm van hozzájuk, hogy én vagyok a közös ismerősük, és ismerem mind a három fél történtét.

A kolléganővel már a gyereket tervezik, viszont ha később kiderül a megcsalás, akkor a kolléganő valószínűleg kidobná a férfit és inkább egyedül nevelné fel a gyereket. A kolléganőt már régen egyszer megcsalták és mondta a férfinek az ismerkedésnél, hogy emiatt neki mindennél fontosabb az őszinteség. Nem tudom mi lenne az erkölcsileg helyes megoldás. Már egy ideje csak ezen agyalok. A tervezett gyerek érdekében gondolom főleg azt, hogy szólnom kellene.

Szóval ti mit csinálnátok a helyemben? Elmondjam a két nőnek az igazat vagy hallgassak?

2020. ápr. 27. 15:36
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
29%

Más egyéb helyzetben, azt mondanám semmi közöd hozzá.

De szerintem most mond el.

Inkább ne mond, hanem névtelenül küld el mindkettőjüknek a bizonyítékot.

Legyenek tisztában a dolgokkal.

2020. ápr. 28. 06:47
 22/24 anonim ***** válasza:
76%
Egy tortenet jutott eszembe. Igaz nem mostani. A sraccal 2 lany akart jarni. A fiu nem tudta melyiket valassza. Mindegyikukben volt valami vonzo. Ket hetig " jart" parhizamosan veluk. Aztan dontott. Az egyikkel jobb volt csokolozni, ot valasztotta. Azt nem tudom hogy elnek de ugy 16 eve egyutt vannak, 3 gyerekuk van. Ja a srac miutan az "Evit" valasztotta elmondta neki az elozmenyeket. A lany nem kidobta, hanem orult, hogy az O baratja lett a srac.
2020. ápr. 28. 07:02
 23/24 anonim ***** válasza:
62%

5-ös vagyok. Tegnap nem volt időm alaposabban kifejteni a véleményem. Én azért mondanám el a volt menyasszonynak a történetet, hogy tisztán láthasson. Szerintem igenis nagyon frusztráló lehet, ha úgy ért véget a kapcsolatod, hogy nem tudod, tulajdonképpen mi volt az ok. Innentől meg könnyen lehet, hogy a dolgok nélküled is folynak majd tovább a maguk medrében. Az azóta született válaszaidból úgy érzékelem, hogy a gyerek még nincs útban, csak készülnek a babaprojektre. Így már más a helyzet - talán. Igazából a férfi ismerősöd szerintem egy elég aljas, sunyi alak, aki bőven megérdemelné, hogy pofára essen. Ha valakinek van menyasszonya, akkor legalább megpróbálja tartani magát, még ha hirtelen vonzódni is kezd máshoz. Ő viszont egyből rástartolt a kolléganőre, aztán fél évig hazudott mindenkinek. És nem ő szakított, és még vissza is könyörögte volna magát. Nem csalta meg a kolléganőt? Szuper! És mi a helyzet a menyasszonyával? Őt elég rendesen megcsalta.

Tudod mit: ha nem félsz attól, hogy ennek rád nézve milyen következményei lesznek, szerintem mindkettőnek írd meg a dolgot levélben!

2020. ápr. 28. 08:26
 24/24 anonim ***** válasza:
90%

Szerintem mondd el, a férfi egy gerinctelen hazug.

Ha annyira a kolléganő kellett, miért nem szakított a menyasszonnyal? Miután a menyasszony kidobta, miért akarta visszakönyörögni magát?

2020. ápr. 28. 12:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!