Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Érezhet még valamit a másik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Érezhet még valamit a másik nő iránt?

Figyelt kérdés
A férjemmel együtt vagyunk 9éve,van 3 gyönyörű gyermekünk. Múltkor rajta kaptam véletlenül hogy egy másik nővel chatelt. Sikerült pár üzenet váltást végig olvasnom,amiből kiderült hogy a hölgyemény elkezdett nyomulni,viszont ezt a férjem nem utasította el. Mikor kérdőre vontam a férjemet rögtön törölte az összes üzenetet. Mondtam neki tiltsa le a nőt,erre ezen jól össze vesztünk,mivel szerinte csak barátok. Tegnap vettem észre hogy nem tiltotta le. Mikor mondtam neki,akkor nagy duzzogva tiltotta. Mint kiderült az említett nővel volt neki viszonya még mielőtt én megismerkedtem vele,és állítólag a szerelem is nagy volt. Szerintetek van félnivalóm?
2020. ápr. 27. 08:36
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
A két nagyobb gyerkőc ők ikrek,a kicsi ősszel töltötte a 4-et. Így nem igazán tudom arra fogni hogy folyamatosan kisbaba sírástól lenne hangos a ház,és hogy folyamatosan pelus csere és büfiztetés lenne. A kicsi is ahogy betöltötte a 3-mat oviba ment. Így én is vissza tudtam menni dolgozni.
2020. ápr. 27. 13:17
 12/17 anonim ***** válasza:
12%

A szapora csaladokban ez sokszor elofordul. Harom kolyoktol en is menekülnék par ora kufircra amikor csak lehet!

40 f

2020. ápr. 27. 13:58
 13/17 A kérdező kommentje:

Nem tartanám magunkat “szapora családnak.” Közösen vállaltuk a három gyereket,és úgy gondolom semmiben nem szenvednek hiányt. Jólnevelt,szófogadó,okos gyerekek.

Ami engem bánt,és zavar,az az,ha a férjemnek én már nem vagyok elég jó,esetleg kevés vagyok neki,akkor miért nem mondja ezt meg. Kulturált módon is el lehet válni.

2020. ápr. 27. 15:31
 14/17 anonim ***** válasza:
100%

A gyereket egyébként általában közösen vállalják egy normális családban, kedves 40f, bár neked normális nő amúgy sem szülne, max ha becsúszik valamelyik riherongyodtól akit még sikerül összeszedned magadnak. (Bocs, de mi ez a lelki frusztráció, ne itt vetítsd már ki másra a komplexusod, nem te vagy a férje szerencsére)

Kérdező:

Teljesen korrekten fogod fel a helyzetet szerintem.

"Viszont azt sem szeretném hogy a férjem muszájból vagy csak a gyerekek miatt legyen velem. Van az a mondás hogy a kutya sem a póráztól hűséges."

Beszélj erről őszintén a férjedről. Ritkán lehet kérni ilyet a párodtól, de ez most tipikusan egy ilyen helyzet: ahogy írták is, kérdezd meg, képes-e, és egyáltalán AKARJA-e megszakítani a kapcsolatot a múltbéli nővel. Te nem fogod őt zsarolni, sem bántani, aludjon rá 1 vagy 2 napot, de határozza el magát. ÉS legyen veled korrekt a 9 év miatt, mert megérdemled az őszinteséget. Ha mással lenne inkább már, harag nélkül is külön lehet válni, jelezd neki is, hogy nem fogod maradásra kényszeríteni.

Gondolkozzon el rajta mit szeretne, és határozza el magát. Úgy értem, ha úgy dönt veled marad, akkor ahhoz tartsa magát, ha úgy, hogy a nővel beszélgetne és találkozna, akkor ahhoz. De köztes állapot nincs, így gondolja át, mit akar, mert nem leszel ilyen állapotokban mellette, csak ha ő is korrekt.

Hagyd egy picit egyedül, játssza le a fejében a dolgokat és tudatosítsa magában mit is tesz, merre megy.. Szerintem ez a legjobb megoldás. Ha szeret, itt észbe kell, hogy kapjon..

2020. ápr. 27. 19:54
 15/17 anonim ***** válasza:
48%
Közösen vállaltatok, közösen vállaltok de -sokra mész vele ha titokba az exét krná még mindig. Szerinted te vonzó vagy? A másik nő és közted te kit nézegetnél? Nem ismerem egyikőtöket se, de az anyaszerepre nem fog begerjedni, legyél nő, csábítsd vissza, légy kicsit elérhetetlen, éreztesd hogy van mit vesztenie. És elkezdenék mesélni neki egy kollégámról akivel kávézgatni járok és férfi. Ha féltékeny meg érdekled ha közömbös akkor veszett ügy
2020. ápr. 28. 08:05
 16/17 anonim ***** válasza:
34%

Nekem van egy régi nagy szerelmem, neha almodok vele, néha beszelgetünk, nosztalgiázunk, ugyanugy Facebookon.

De! Én soha nem csalnám meg vele a párom, akibe most vagyok szerelmes. Szóval nem feltétlen van félni valód.

Én azt vettem észre magamin hogy azért szeretem ezzel a regi nagy szerelmemmel nosztalgiazni meg dumálni mert amikor vele kerülgettük egymást nagyon jól éreztem magam a bőrömben (tőle teljesen független, tehát nem miatta éreztem magam jól) fiatal voltam, rengeteg bulizás, iszonyatbsokat sportoltam akkor tök jól néztem ki, egyszerűen rohadt jó időszak volt az életemben.

Ennyi. De ha elhivna találkoznj nemet mondanék mert amugy nem igazán érdekel ő maga.

2020. ápr. 28. 16:27
 17/17 anonim ***** válasza:
100%
Nem túl rószás a helyzet,és igazából elég tetű a férjed,azt kell hogy mondjam..Miért? Mert van egy szép családja,kedves felesége,minden rendben,de ő titokban önzősködik,flörtölget,kifelé kacsingat.Az meg hogy ez valaha egy működő kapcsolat is volt,hát ez csak olaj a tűzre...Én csak annyit mondanék neki,hogy ha majd félrekefél,mert végülis ez a célja,hiába mond mást,akkor jusson közbe eszébe mindig a három gyereke..Na ezen elrágódhat egy darabig,és talán még a farka se fog felállni az ex puncira.
2020. ápr. 29. 14:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!