Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érezhet még valamit a másik nő iránt?

A szapora csaladokban ez sokszor elofordul. Harom kolyoktol en is menekülnék par ora kufircra amikor csak lehet!
40 f
Nem tartanám magunkat “szapora családnak.” Közösen vállaltuk a három gyereket,és úgy gondolom semmiben nem szenvednek hiányt. Jólnevelt,szófogadó,okos gyerekek.
Ami engem bánt,és zavar,az az,ha a férjemnek én már nem vagyok elég jó,esetleg kevés vagyok neki,akkor miért nem mondja ezt meg. Kulturált módon is el lehet válni.

A gyereket egyébként általában közösen vállalják egy normális családban, kedves 40f, bár neked normális nő amúgy sem szülne, max ha becsúszik valamelyik riherongyodtól akit még sikerül összeszedned magadnak. (Bocs, de mi ez a lelki frusztráció, ne itt vetítsd már ki másra a komplexusod, nem te vagy a férje szerencsére)
Kérdező:
Teljesen korrekten fogod fel a helyzetet szerintem.
"Viszont azt sem szeretném hogy a férjem muszájból vagy csak a gyerekek miatt legyen velem. Van az a mondás hogy a kutya sem a póráztól hűséges."
Beszélj erről őszintén a férjedről. Ritkán lehet kérni ilyet a párodtól, de ez most tipikusan egy ilyen helyzet: ahogy írták is, kérdezd meg, képes-e, és egyáltalán AKARJA-e megszakítani a kapcsolatot a múltbéli nővel. Te nem fogod őt zsarolni, sem bántani, aludjon rá 1 vagy 2 napot, de határozza el magát. ÉS legyen veled korrekt a 9 év miatt, mert megérdemled az őszinteséget. Ha mással lenne inkább már, harag nélkül is külön lehet válni, jelezd neki is, hogy nem fogod maradásra kényszeríteni.
Gondolkozzon el rajta mit szeretne, és határozza el magát. Úgy értem, ha úgy dönt veled marad, akkor ahhoz tartsa magát, ha úgy, hogy a nővel beszélgetne és találkozna, akkor ahhoz. De köztes állapot nincs, így gondolja át, mit akar, mert nem leszel ilyen állapotokban mellette, csak ha ő is korrekt.
Hagyd egy picit egyedül, játssza le a fejében a dolgokat és tudatosítsa magában mit is tesz, merre megy.. Szerintem ez a legjobb megoldás. Ha szeret, itt észbe kell, hogy kapjon..

Nekem van egy régi nagy szerelmem, neha almodok vele, néha beszelgetünk, nosztalgiázunk, ugyanugy Facebookon.
De! Én soha nem csalnám meg vele a párom, akibe most vagyok szerelmes. Szóval nem feltétlen van félni valód.
Én azt vettem észre magamin hogy azért szeretem ezzel a regi nagy szerelmemmel nosztalgiazni meg dumálni mert amikor vele kerülgettük egymást nagyon jól éreztem magam a bőrömben (tőle teljesen független, tehát nem miatta éreztem magam jól) fiatal voltam, rengeteg bulizás, iszonyatbsokat sportoltam akkor tök jól néztem ki, egyszerűen rohadt jó időszak volt az életemben.
Ennyi. De ha elhivna találkoznj nemet mondanék mert amugy nem igazán érdekel ő maga.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!