Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érezhet még valamit a másik nő iránt?
Mostanra már visszavonta a tiltást és a telefonját ezentúl jobban lekódolja. Te folyamatosan gyanakodni fogsz, őt meg ingerelni a bizalmatlanságod (ha jogos akkor azért, ha nem, akkor meg azért).
Jobb lett volna, ha több üzenetet elolvasol.
Érezni érezhet, csak az a kérdés, hogy mit valósít meg. Csak azért tartja-e a kapcsolatot, mert a nő felébresztett benne valamit a múltból (ennek látom a nagyobb valószínűségét), vagy egyébként is szívesen enged a csábításnak.
Érthető, hogy tele van az agyad féltékenységgel.
Amit tanácsolok (idős férfiként): a gyerekek jelenléte nélkül, nem felemelt vagy kérdőre vonó hangon, hanem kulturáltan kérdezd meg tőle, hogy képes-e VÉGLEG megszakítani azzal a nővel MINDEN kapcsolatot. A válaszától függ a további lépésed. Ha betartja a kutyahűséget (Te ismered őt, hogy képes lesz-e rá), akkor boríts fátylat a múltra és többé fel se említsd neki ezt az esetet. Ui. könnyen felfortyanhatna és eldőlhetne benne a borjú, mondván: hát, ha Te ezt felhozod, akkor tényleg meg is teszem. Ismerek ilyen eseteket. És erre Te fizetsz rá és a gyerekek.
Szóval: megbeszélni a jövőt, józanan, emberiesen.
F/79.
Úgy érzem kezdett közöttük kialakulni valami ismét...
A hölgy küldött fotókat és zenéket is ami a közös múltjukra emlékezteti őket. A férjemnek például ez sem volt ellenére,sőt jókat mosolygott rajta,tetszett neki a helyzet,és emiatt is nagyon elkeserítő a dolog.
Hm... nem vagyunk egyformák.
Én, aki a Ti esetetekben kívülálló vagyok nem veszem bűnnek, ha a férjed mosolyog a küldött képeken, zenéken.
Csak ne fűzze ezeket tovább! TÉNY, hogy a nő ERŐSEN NYOMUL a férjedre. Ezt a férjeddel rendezned kell (fentebb már írtam a módját, amit vagy elfogadsz, vagy belátásod szerint változtatsz rajta), de ezt a kapcsolatot a férjednek le kell zárnia, ha nem akar kísértésbe esni és elhagyni Titeket!
Légy higgadt, megfontolt, minden cselekedeted gondold át, nehogy olajat önts a tűzre!
Sok sikert!
Egyetértek a 4-es válaszolóval.
Ha nem szakít meg MINDEN kapcsolatot, akkor lépd meg, amit következményként előtte felvázoltál neki (pl. kirakod). Kutyakemény lesz, de csak így van esély rá, hogy lássa, komolyan beszélsz, hogy lássa veled nem lehet szórakozni és így van rá esély, hogy visszaforduljon feléd és a gyerekek felé.
Szerintem figyelj oda rá....
Föl kene dobni a szexuális együttlétet , v mi újra van szügsége, a régi már monoton neki.
A szexuális életünkkel sem volt eddig semmi probléma. De miután jött ez a nő,elgondolkodtam hogy lehet tényleg nem vagyok elég jó a férjemnek. Én kicsit ducibb vagyok, főleg így három gyerek után nem úgy mennek le a kilók ahogyan szeretném. Bár sosem voltam egy nádszál vékony teremtés. Ez a nő pedig szép arcú,csinos,és női szemmel is vonzó.
Viszont azt sem szeretném hogy a férjem muszájból vagy csak a gyerekek miatt legyen velem. Van az a mondás hogy a kutya sem a póráztól hűséges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!