Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Általában mi a megcsalás oka?
Figyelt kérdés
Saját példát is leírhattok.2020. ápr. 23. 19:09
1/10 anonim válasza:
Szia.
Én azert csaltam sajnos meg a volt pasim kétszer is mert nem volt jó vele a szex. Nem jött rá azota se viszont csak szakítás lett a vége a dolognak.
21/L
2/10 anonim válasza:
Nincs általában.
Mindig konkrét esetek vannak.
Megbánta.
Megunta.
Nem kap elég figyelmességet.
Vágyik a változatosságra.
Szexuálisan, szellemileg nem kielégítő a házastárs.
Alapvetően csajozó/pasizó természetű.
Van, mikor csak az alkalom szüli a tolvajt.
Van, mikor minden rendben, de becsap a ménkű.
3/10 anonim válasza:
Én előbb szákítok mindig és csak utána kezdek mással... Amúgy teljesen egyértelmű hogy azért mert van vmi amit nem kap meg a kapcsolatban. Sokszor meg nincs is kapcsolat... csak azt hitte az egyik fél...
4/10 anonim válasza:
Nekem csak majdnem-megcsalás volt 2x de visszafogtam magam. Ok: nem jó szex, prioritási listán sokadik voltam. Azóta szakítottam.
5/10 anonim válasza:
Szerintem valami hiányzik tartósan az adott kapcsolatból, vagy figyelem, vagy szex, vagy megértés stb... a lényeg, hogy valami hiányérzet van a megcsaló félben, amit mással igyekszik pótolni. Lehet, elsőre nem is akarja konkrétan a párját megcsalni, nem úgy indul, de aztán oda lyukadnak ki.
6/10 anonim válasza:
Szex hiánya
Szeretet figyelemhiány
Megunás
Ellaposodás
7/10 anonim válasza:
Csaltam, mert megfojtott a viselkedésével és nagyon rossz volt az ágyban. Én meg bemeséltem magamnak, hogy nekem ez a sors jár, amíg le nem feküdtem mással. Utána szakítottam.
8/10 anonim válasza:
Bármi lehet, tényleg. Ismerek olyat, ahol a csaló fél maga mondta, hogy a kapcsolattal minden a legnagyobb rendben, a párja tökéletes, de ő egyszerűen poligám beállítottságú és nem tud máshogy lenni, ezt ő maga se érti.
9/10 anonim válasza:
En még nem csaltam meg a barátomat soha de szerintem ezek az okai:
Szex nem jó
Kevés szex
Túl sok ideje van vele
Nem is szereti
Megszokásból van vele
Fél továbblépni mert azt hiszi nem talál mást
Talált egy jobb partnert
10/10 anonim válasza:
-Makacsság az egyik fél részéről. Semmiben nem hajlandó kompromisszumot kötni. - Nem azonos irányú, szintű fejlődés. Nem csak nagyjából egy szintről kell indulni, fejlődni is együtt kellene.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!