Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez megcsalás? Elmondjam a barátnőmnek vagy ne? Szar ember vagyok ettől?
A baràtnőm döntésképtelen, és összejàrt az exével, mellette volt egy másik pasi, akivel hivatalosan nem is voltak együtt, meg a csajszi az inkább terelt a talikra. Tudtam minden dolgáról. Ez az utóbbi pasi engem mindig faggatott, hogy tudok-e valamit a csajról. De sosem mondtam neki semmit. És a baràtnőmnek se, hogy a pasi megkeresett. Aztán lett egy buli, amin ezzel a sráccal lefeküdtem. Bűntudatom van, a barátnőm miatt, bár tudtam hogy nem igazán akar a sráctól már semmit. Nincsenek is együtt, egyéb okok miatt a kapcsolatuk is megszakadt. Én alkalmanként beszélek a sráccal, de én sem akarok tőle semmit.
Ez most megcsalás, vagy nem? Vagy legyen bűntudatom, vagy ne? Elmondjam, vagy ne?
Szar érzés.. (A szex se volt a legjobb)
Igen, ahogy írtátok senki nem volt kapcsolatban..
Bocs a kérdés besorolásért, annyira nem vagyok gyakorlott GYK felhasználó, gondoltam ide passzolni fog.
Nem megcsalás a srac részéről. De nem szép dolog a te részedről.
Pont nem azért meg megtetted,hanem amiért titkolod.
Ha igazi barátodnak tartod akkor szerintem mond el neki,mert ha mástól tudja meg az sokkal rosszabb.
Ha van egy kis gerinc benned, akkor elmondod.
Akkor vagy sz** ember, ha továbbra is titkolózol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!