Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Kinek meddig tartott a viszony...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kinek meddig tartott a viszonya a szeretőjével? Miért lett vége?

Figyelt kérdés
Ha valakinek hónapokig, évekig viszonya van, ott már van érzelem vagy én gondolom rosszul?
2020. ápr. 14. 10:59
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
82%

Utolsó...szerintem teljesen mindegy,hogy szerelmes vagy-e, két éve egy nős pasival vagy. Ezt persze nem bírálatként mondom,dehogyis.

Valahol biztos kötődsz Hozzá hiszen nem lennél Vele ha nem így lenne. Főleg mivel másodlagos vagy az életében.

Miért nem válik?

2020. ápr. 15. 09:15
 12/16 anonim ***** válasza:
91%

Pár hónapig tartott, azért lett vége, mert a szeretőm belém szeretett és többet akart. Elkezdett velem veszekedni, sok volt a féltékenykedés, lelkileg is megviselte. Mivel nem ugyanazt akartuk mindketten egymástól így sajnos külön váltak útjaink. Nem akartam játszani az érzéseivel és tudtam, hogy neki így jobb lesz.

27 F

2020. ápr. 15. 10:40
 13/16 anonim ***** válasza:
65%

11es, nem vagyok vele. Barátok vagyunk. Kétszer volt szex, az elejen, több mint egy éve semmi.

Ő válna, én nem akarok sz lenni, aki felborít egy házasságot. Szerinte bonyolult, long story a házassága, sose részletezte (alapban ilyen, zárt ember).

2020. ápr. 15. 15:21
 14/16 anonim ***** válasza:
75%
Másfél, két éve ismerjük egymást, sok üzenet, telefon, beszélgetés után történt meg a szex, és most is tart a kapcsolat. Volt egy hosszabb kihagyás, néhány hónap, de mindketten kerestük a másikat. Azért pihentettük a szerető státuszt, mert az érzelmek felerősödtek, de egymás nélkül rosszabb volt. Mindketten kapcsolatban élünk, én házas vagyok, ő élettárs. A férjem haverja.
2020. ápr. 15. 16:37
 15/16 anonim ***** válasza:
94%

14

de ha ennyire rossz nélküle, akkor miért vagy még együtt a férjeddel? gyerek? közös hitel?

mert elég egyértelmű, ahogy leírtad hogy te a férjed haverját szereted

2020. ápr. 15. 22:58
 16/16 anonim ***** válasza:
30%

15

Magam sem tudom, de ő sem tudja :) Talán mindketten félünk váltani, vagy még nem érett meg a dolog arra, hogy lépjünk tovább.

2020. ápr. 17. 10:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!