Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kinek meddig tartott a viszonya a szeretőjével? Miért lett vége?
nagyon szerettem, ő szerelmes volt
4 évig tartott
követelőző lett, pedig az elején tisztáztunk mindent, és harmadszorra is szakított...
43/F
Elkezdődött, többször kimondtuk,hogy vége, de mindig újrakezdtük. Ma már ki se mondjuk.
Mondhatnám,hogy 2 éve tart, de ez idő alatt kb. 10X találkoztunk.
Hogy vannak-e voltak-e érzelmek...szerintem igen, de erről nem beszéltünk.
Nekem van párkapcsolatom, Neki nem volt. Neki több ideje volt, nekem kevesebb.
Kötődés biztos hogy van egy hosszabb /de akár rövidebb is/ ideig tartó szeretői kapcsolatnál, de hogy ez testi vonzalom-e kizárólag, vagy ettől erősebb/másabb érzelem is alakul, azt csak az adott kapcsolatban lehet meghatározni, általánosítani nem tudsz.
2 évig, ráuntam.
Nem voltak érzelmek, a szex volt jó.
#7 ha öszinte vagy az a baj,ha nem az a baj. Ki érti ezt?
Álszentség,irigykedés miatt? Passz!
2018 augusztusában kezdődött, aztán kiderült, hogy nős...én azt hittem, külön élnek. Hát nem. Szerinte bonyolult..
Összevissza kétszer volt szex, de barátságban vagyunk, koncertre, sétálni megyünk (semmi nem történik, ő párszor bepróbálkozik)
Ő szerelmes elvileg, én nem. Lehettem volna, ha nem ez a szitu...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!