Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok/nők, őszinte válaszokat kérek. Csaltátok már meg a párotokat és megbántátok e?
Nem, és értelemszerűen nincs mit megbánnom.
Ellenben 1x egy új kollégám íránt a vonzalom igen erős tünetei ütötték fel a fejét nálam. De mivel az én párom minden férfi felett áll a szememben, és a kapcsolatunk mindig is erős volt, így elmondtam neki ezt a problémát és együtt megoldottuk. Ez volt minden "bűnöm", de ugye ez sem titok előtte, mert minden érzésem, gondolatom rá bízhatom. Tudom, hogy sose élne vissza velük.
Őszinte válaszokat... :-D :-)
Még nagyon fiatal lehetsz, és tapasztalatlan...
Nem, nem csaltam meg.
Ez az őszinte válaszom, ha a 36%-os nőgyűlölő buta s.eggfej beledöglik, akkor is ez. (bocs az offért, csak bazi unalmas és gusztustalan már a tevékenysége)
Olyan volt, hogy vonzódtam máshoz, de ebből soha nem lett semmi, mert nem érdekel senki annál jobban, minthogy megállapítsam, hogy jól néz ki, vonzó.
Olyan már volt, hogy egy volt kapcsolatomban megkongattam a vészharangokat, amikor találkoztam egy harmadik féllel, éreztem, hogy ott valami nagy baj lesz, de még akkor is nyílt kártyákkal játszottam az exem előtt, nem volt szigorúan véve megcsalás, minden az ő tudtával történt. Végül elhagytam ezért a bizonyos harmadikért, akivel már 7 éve együtt vagyunk, de még soha a közelébe se kerültem a megcsalásnak.
Ebben az egészben azt bántam csak meg, hogy nem sokkal előbb szakítottam az exemmel, de egyébként magát a döntést akkor sem bántam volna meg, ha nem alakul végül úgy, ahogy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!